Haberler

Suriyeli 4 Kişi Kendi Vatandaşları Olan 2 Kardeşi Bıçaklayıp, Keser ve Demir Çubuklarla Dövdü

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Suriye uyruklu 4 kişi, kendi vatandaşları olan 2 kardeşi, bıçaklayıp, keser ve demir çubuklarla dövdü. Ağır yaralanan kardeşlerin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Suriye uyruklu 4 kişi, kendi vatandaşları olan 2 kardeşi, bıçaklayıp, keser ve demir çubuklarla dövdü. Ağır yaralanan 2 kardeş, hastanede tedavi altına alındı.

SURİYELİLER KENDİ VATANDAŞLARINI ÖLDÜRESİYE DÖVÜP, BIÇAKLADILAR

Olay, dün gece Gebze ilçesi İstasyon Mahallesi 1945/3 Sokak'ta meydana geldi. Suriye uyruklu 4 kişi, aynı ülke vatandaşı olan Cihad Elahmed (20) ile kardeşi Mahmut Elahmed'e (22) keser, bıçak ve demir çubuklarla saldırdı. Elahmed kardeşleri dövüp, bıçaklayan saldırganlar kaçtı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kardeşlerden Cihad Elahmed Gebze Fatih Devlet Hastanesine, Mahmut Elahmed ise Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

TEDAVİYE ALINAN KARDEŞLERİN, SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayın nedenini belirlemek ve kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suriye Gebze 3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (25)

Gül:

Kendi vatanina hayiri olmayandan türkiyeye ne hayir gelecekmis

11
0
yanıtYanıtla
eee:

Ne yazık ki gelecek için ciddi tehlike arz etmektedir bu insanlar bir vefa bir aidiyet duygusu olmayan kitle bunlar . En az 3 ya da 4 çocukları da var ben kendi ülkemde gelecek kaygısıyla yaşarken vergimle bunların çoluk çocuğuna bakmakla mükellef değilim piyasa hayat pahalılığı vs. zaten ortada. Bu ülkeye yazık ediliyor beyler.

11
0
yanıtYanıtla
TC VATANDAŞI:

KARDEŞ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM.

yanıt0
yanıt0
Bir Dost:

Baş belaları

9
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamam yurtsuzlara ev sahipliği yapalım da güzel ülkemizin içine eden suça karışanlar neden sınır dışı edilmez biri bana açıklayabilir mi ?

8
0
yanıtYanıtla
açıklayamaz:

çünkü bunun açıklaması olamaz katılıyorum sana

yanıt0
yanıt0
aydın09herseyden refarandum yapılıyor su:

refarandum yapılsın surıyelıler gıtsınmı kalsınmı dıye. . bakalım halkımız bu pıslıklerı ıstıcekmı

8
0
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

ARTIK İTHAL PİSİKOPATLARİMİZDA VAR OHH DÜNYANIN EN HUZURLU ÜLKESİYİZ

7
0
yanıtYanıtla
Gül:

Askerlik yaslarinda kazik kadar heriflerin ne isi var burda gitsinler vatanlarini halkini savunsunlar. Hem biraz da suudi arablar baksin ayni dil ayni irk degilmi

7
0
yanıtYanıtla
Kydukmu:

Hani gidecekti bunlar secimden sonra

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title