Haberler

Suriye Dışişleri Bakanı Muallim Türkiye'den Ayrıldı

Dün Akşam Türkiye'ye Gelen ve Çeşitli Resmi Temaslarda Bulunan Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim, Türkiye'den Ayrıldı.

Dün akşam Türkiye'ye gelen ve çeşitli resmi temaslarda bulunan Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim, Türkiye'den ayrıldı.

Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ın resmi konuğu olarak dün akşam Türkiye'ye gelen Suriye Dışişleri Bakanı Muallim, bu akşam saat 20.40 sıralarında Esenboğa Havalimanı'ndan ülkesine hareket etti. Bakan Muallim, Esenboğa Havalimanı'nda Dışişleri Bakanlığı ve Suriye Büyükelçiliği yetkilileri tarafından uğurlandı.

Bakan Muallim, Türkiye'deki temaslarında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüştü. Muallim, Türkiye'deki temasları sırasında başta Irak olmak üzere bölgede yaşanan gelişmeler ve İsrail-Suriye arasındaki kriz konusunda Türk yetkilileri ile değerlendirmelerde bulundu.

(YZE-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title