Haberler

Suriye'deki Savaş Suçu Belgelendi

Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflar CNN International'da yayınlandı.

Suriye'de Esed rejimi tarafından işlenen savaş suçlarını belgeleyen rapor ve fotoğraflar CNN International'da yayınlandı. Suriye ordusunda 13 görev yapan bir kişi, ülkede yaşanan iç savaş boyunca, askeri hastanelere ölü olarak getirilen kişilerin fotoğraflarını çekti. Çalışma arkadaşlarıyla iki yılda 55 bin kare fotoğraf çeken şahıs, iki yıl boyunca çekilen fotoğrafları gizlice muhaliflere verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Suriye Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

Mehmet SAVAŞ MİDYATmsavas47@hotmail.com:

Yüz binlerce insan öldükten sonra savaş suçu belgelerin çıkarılması ne fayda hepsi oyun üstüne oyun Müslümanlar birbirini öldüruyor birde kafirlerden meded bekliyoruz bu ne zavallılık ey müsluman kardeşlerim.

3
0
yanıtYanıtla
Mehmet SAVAŞmsavas47@hotmail.com:

Süriyedeki fotoğraflar bugün mü vardır Hafız Esad döneminden beri bu fotoğraflar var.Hey iki yüzlü Avrupa ABD İSRAİL Ortadoğunun zenginlik kaynaklarını sömürdüğünüz gibi bugün müslümanların kanını akıtıyorsunuz Biliyoruz en büyük hedefinz Erdoğandır Allah belanızı versin Emperyalist ler.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title