Haberler

Suriye'de Ordu Tanklarla Köye Girdi

Suriye'de, orduya ait 10 kadar tankın ülkenin kuzeybatısında bulunan Idleb eyaletinde yer alan El-Rami köyüne girdiği bildirildi.

Suriye'de, orduya ait 10 kadar tankın ülkenin kuzeybatısında bulunan Idleb eyaletinde yer alan El-Rami köyüne girdiği bildirildi. Suriye İnsan Hakları Gözlemcisi adlı kuruluşun Başkanı Rami Abdülrahmane AFP'ye yaptığı açıklamada, Suriye ordusuna ait yaklaşık 10 tank ve zırhlı aracın ülkenin ikinci önemli kenti ve ekonomik kalbi olan Alep'e götüren otoyola yakın El Rami köyüne girdiğini belirtti.

Suriyeli insan hakları savunucuları, köye giren birliklerin ateş açtığını ve seslerin komşu köy Irm El-Joz'dan da duyulduğunu ileri sürdü. Idleb bölgesinde Cuma günü 10 bin kadar göstericinin Beşşar Esad rejimini protesto ettiğini söyleyen Abdülrahmane, ordunun protestoları bastırmak için, Idleb eyaletindeki birçok kentte müdahale ettiğini vurguladı. Suriye İnsan Hakları Gözlemcisi adlı kuruluşa göre, Şam rejiminin yönetim karşıtı protestolara sert müdahalesi, 15 Mart'tan bu yana bin 342 sivilin ve 343 güvenlik mensubunun ölümüne yol açtı.

- LEFKOŞE

Kaynak: AA / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title