Haberler

Süreyya Ayhan: 'Sakatlığımdan Dolayı Üzgünüm'

Avrupa Şampiyonu Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop, Dünya Şampiyonası'na Katılamayacağı İçin Hiç Kimsenin Olmadığı Kadar Üzgün Olduğunu Söyledi.

Avrupa Şampiyonu milli atlet Süreyya Ayhan Kop, Dünya Şampiyonası'na katılamayacağı için hiç kimsenin olmadığı kadar üzgün olduğunu söyledi.

Süreyya Ayhan Kop, tedavisinin sürdüğü Almanya'nın Heidelberg kentinde yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 ay önce antrenman yaparken bir ağrı hissettiğini, daha sonra Dünya şampiyonası için antrenmanların dozunu artırma sonucunda istenmeyen sakatlığın oluştuğunu bildirdi.

Ayhan Kop, doktorların kendisine sol alt adalesinde 5 lifin koptuğunu ve ödem oluştuğunu söylediklerini belirterek, ''Ancak bu, kesinlikle spor hayatımın bittiği anlamına gelmez. Bu, sporcu olan herkesin başına gelebilen bir olaydır'' dedi.

Tedavisinin 3 doktor ve 3 fizyoterapist gözetiminde sürdüğünü ifade eden Ayhan Kop, şunları kaydetti:

''Sakatlık, 5 ya da 6 ay önce başıma gelseydi yine de şampiyonaya katılma şansım olurdu. Ama şanssızlığım, şampiyonaya kısa bir süre kala sakatlanmam oldu.''

Ayhan Kop, artık tek hedefinin gelecek yıl düzenlenecek olan olimpiyatlara hazırlanmak olduğunu söyledi.

Ayhan Kop, Türkiye'de kendisinin kimi eleştiriler aldığı yönündeki soru üzerine, ''Süreyya Ayhan gerçeği diye program yapıyorlar. Süreyya Ayhan gerçeğini bilmek için bizimle diyalog halinde olmaları gerekir. Bizimle de kimse görüşmedi, konuşmadı. Bu tür eleştirileri yapmaları Türk halkının vicdanına bırakıyorum'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title