Haberler

Sur Yapı, Bursa ve İstanbul'daki Üç Projesinde Teslimleri Sürdürüyor

Sur Yapı, İstanbul ve Bursa'daki üç projesinde yer alan bin 83 bağımsız bölümün teslimlerine devam ediyor.

Sur Yapı, İstanbul ve Bursa'daki üç projesinde yer alan bin 83 bağımsız bölümün teslimlerine devam ediyor.

Sur Yapı'nın açıklamasına göre, 2017 Kasım'da teslimleri başlayan Sultanbeyli'deki İlkbahar 1. Etap projesinde 308 bağımsız bölümü sahiplerine teslim etmeyi sürdürüyor.

TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelere çok yakın İlkbahar 1. Etap, Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahında konumlanıyor. Proje, planlanan metro hattının hayata geçmesiyle Anadolu Yakası'ndaki merkezi noktalara kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

Aynı bölgede yer alan İlkbahar 2. Etap ve Gölbahçe Evleri projelerinde ise satışlar devam ediyor. Bölgedeki üç projenin tamamlanmasıyla 800 konutluk bir cazibe merkezi oluşması bekleniyor.

Bursa Nilüfer'de inşa edilen Marka Rezidans ve AVM'nin 2017 Mayıs'ta açılan alışveriş merkezinden sonra rezidans teslimleri de ocak ayında başladı. Marka Rezidans'ta 373 lüks rezidans dairesi ve home ofislerin yanı sıra 250 mağazası bulunuyor.

Güneşli'de yer alan Sur Yapı Mirage Rezidans'ta 2017 Kasım'da başlayan teslimler sürüyor. Daha önce bölgede Corridor projesini inşa eden Sur Yapı, Mirage Rezidans ve Çarşı projesinde 3 blokta 342 rezidans ve 60 dükkanın teslimatını gerçekleştiriyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Sultanbeyli İstanbul Paşaköy Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title