Haberler

Sur'da Şehit Olan Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ın Cenaze Namazı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ın cenazesinin babaevine getirilmesi -Annesinin açıklamaları -Annesi ve diğer vatandaşların yürüyüşü -Şehit cenazesinin namaz için askerlerin omzundan camiye getirilişi -Cenaze namazı ve helallik alınması -Hatay Valisi Ercan Topaca detayı -Cenazenin tekbirlerle uğurlanması Sur'daki terör operasyonu Teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erşan, memleketi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ın cenazesi, memleketi Hatay'da toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ın cenazesinin babaevine getirilmesi

-Annesinin açıklamaları

-Annesi ve diğer vatandaşların yürüyüşü

-Şehit cenazesinin namaz için askerlerin omzundan camiye getirilişi

-Cenaze namazı ve helallik alınması

-Hatay Valisi Ercan Topaca detayı

-Cenazenin tekbirlerle uğurlanması Sur'daki terör operasyonu

Teröristlere yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Erşan, memleketi Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan'ın cenazesi, memleketi Hatay'da toprağa verildi.

Şehit Erşan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, Payas ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirilerek helallik alındı.

Oğlunun tabutuna sarılan anne İlknur Erşan, "Ne mutlu sana, ağlayıp da o kahpeleri sevindirmeyeceğim. Ağıdım bitti. Yıkılmayacağım. Ağlayıp da o çakalları güldürmeyeceğim" diyerek feryat etti.

Şehidin cenazesi, daha sonra ailesinin isteği üzerine, geniş olduğu için törenin düzenleneceği babaevinin yanındaki Nursan Anadolu Lisesi bahçesine getirildi. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından burada kıldırılan cenaze namazının ardından şehit Erşan'ın cenazesi Payas Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Ercan Topaca, AK Parti Hatay milletvekilleri Fevzi Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu ve Orhan Karasayar, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze törenine Türk bayraklarıyla katılan çok sayıda vatandaş sloganlar atarak terörü lanetledi.

Şehit Erşan'ın bekar ve bir yıllık asker olduğu öğrenildi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 8 Şubat'ta PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Yetkin Erşan (25), tedavi gördüğü GATA'da dün şehit olmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Topaca Diyarbakır Payas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title