Haberler

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Samsun'da, Jandarma Tarafından Düzenlenen Operasyonda Gözaltına Alınan Zanlılardan 11'i Adliyeye Sevk Edildi. Şüphelilerin Adliyenin Arka Kapısından Binaya Alınışı Sırasında Belediye Görevlileri ile Basın Mensupları Arasında Gerginlik Yaşandı. Görüntü ve Fotoğraf Çekmeleri Engellenen Gazeteciler, Biber Gazı Sıkarak Kendini Korumaya Çalıştı.

Samsun'da, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlılardan 11'i adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyenin arka kapısından binaya alınışı sırasında belediye görevlileri ile basın mensupları arasında gerginlik yaşandı. Görüntü ve fotoğraf çekmeleri engellenen gazeteciler, biber gazı sıkarak kendini korumaya çalıştı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nın önceki gün başlattığı operasyon kapsamında aralarında Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, meclis üyeleri, Samsunspor yöneticileri, iş adamları ve bazı partililerin de bulunduğu 53 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 11'i bugün adliyeye sevk edildi. Adliye ön tarafında da geniş güvenlik önlemi alan jandarma ve polis, daha sonra zanlıları, adliye binasının arka kapısından içeri aldı. Jandarma aracından inip adliyeye giren 11 şüpheliyi

görüntülemek isteyen basın mensupları, belediye çalışanları tarafından engellenmek istendi. Yaşanan gerginlikte bazı basın mensupları gaz sıkarak kendini korumaya çalıştı. Bu sırada büyük bir kargaşa yaşandı. Olayların daha fazla büyümesini, Büyükşehir Belediyesi Başkan Koruması Turgay Ekşi ve İtfaiye Daire Başkanı Hasan İnce önledi. Ekşi ve İnce, gerginliği yatıştırmak için büyük çaba sarf etti. Şüphelilerin adliyedeki sorgusu devam ediyor.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title