Haberler

Şüpheli Gprs Sayesinde Yakalandı - Maltepe'de Başından Silahla Vurduğu Kişiyi Otomobilden Atarak Kaçtığı İleri Sürülen Şüpheli, Araçtaki Gprs Sistemi Sayesinde Yakalandı

Maltepe'de, başından silahla vurduğu kişiyi otomobilinden atarak kaçtığı ileri sürülen şüpheli, araçtaki GPRS sistemi sayesinde yakalandı.

Maltepe'de, başından silahla vurduğu kişiyi otomobilinden atarak kaçtığı ileri sürülen şüpheli, araçtaki GPRS sistemi sayesinde yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Maltepe Tugay Yolu'nda gece saatlerinde yol kenarında başından vurulmuş olarak bulunan ve üzerinden açık kimliğini belirleyecek belge çıkmayan bir kişi, vatandaşlarca Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, hastanede beyin ölümü gerçekleşen bu kişinin, 34 BV 6231 plakalı araçtan yol kenarına bırakıldığını belirledi.

Otomobilin bir oto kiralama şirketine ait olduğunu belirleyen polis, araçta çalınma olasılığına karşı GPRS sistemi bulunduğunu öğrendi. GPRS sayesinde aracı Kadıköy Fikirtepe Mandıra Caddesi Çeşme Sokak girişinde bularak gözlemeye başlayan polis ekipleri, bir süre sonra otomobile binen A.B.'yi (30) gözaltına aldı.

Asayiş şubesine getirilen şüphelinin, ''Vurduğu kişiyi tanımadığını belirterek, gece yolda arabaya aldığı bu kişiyi aralarında çıkan tartışma sonucu vurduğunu söylediği'' ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title