Haberler

Süper Ligde Mehmet Topal - Emre Belözoğlu Takası Gündeme Geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la arası bozulan Mehmet Topal, Başakşehir'e gidebilir. İki takım arasında takas ihtimali de söz konusu.

Fenerbahçe'de yeterince şans bulamadığı için teknik direktör Aykut Kocaman'la arası bozulan Mehmet Topal'a yurt içinden ve dışından teklif yağıyor. Bursaspor'un yanı sıra Mehmet Topal'a son olarak Başakşehir de kanca attı.

ABDULLAH AVCI, MEHMET TOPAL'I İSTEDİ

2020'ye kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Topal'ı çok isteyen Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı'nın, milli futbolcunun devre arasında transfer edilmesi yönünde kulüp yönetimine rapor verdiği öğrenildi. İspanya'nın Cadiz takımının da tecrübeli oyuncuyla ilgilendiği öğrenildi.

TAKAS İHTİMALİ VAR

Fenerbahçe'nin de Emre Belözoğlu için devre arasında transfer girişiminde bulunacağı belirtilmişti. Başakşehir'in yaptığı Mehmet Topal hamlesinin ardından olası bir takas gündeme geldi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Mehmet Topal Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

yunus can 29:

Emre Futbolu bırakacak neredeyse , ne takasından bahsediyorsunuz. Visca deseniz belki.

4
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

fb yönetimi aklınızı seveyim 38 yaşındaki futbolcuyla topal gibi dinamik avrupa takımlarında oynayacak kapasitedeki oyuncu takas ediliyorsunuz alex ten sonra caner, gönül şimdide topal mı aziz yıldırım istifa et giderken kocamanıda götür

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eğer Mehmet Topal takasta kullanılacaksa Fenerbahçe''nin genç ve yetenekli futbolcularla takas edilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
fB.:

Ne Emre imiş arkadaş hadi aldınız adamın emeklilik yaşı geldi geciyor 6ay yada 1 yıl sonra birsürü sakatlığı çıkacak sonra ya satmak icin kulüp yada takas icin arayacaksınız bide üstün para vereceksiniz

2
0
yanıtYanıtla
anti55:

sistemi değiştirin kafanızı değiştirin hep anı şeyler ya futbolcu ya teknik adam değişiyo hep başarısızlık sizce artık kimin değişmesi lazım ?

2
0
yanıtYanıtla
QWERTY:

TAKAS YAPAR SONRA GERİ ALMAK İÇİN MÜCADELE EDER. . . . . . .

0
2
yanıtYanıtla
Gerçek Fenerbehçeli:

30-31 yaşındaki futbolcuyu 36 yaşındaki Emreyi al . Tamam Emre çok iyi futbolcu . Ancak oynayacağı kaç ay var ? Topal daha 5 yıl oynar . Satarsan para da kazanabilirsin . Haber doğruysa Allah akıl versin derim . Bu zihniyet yüzünden Fenerden soğudum . Yoksa şampiyon olmuş olmamış çok da önemli değil . Kurulduğu günden bu yana şampiyon olmamış takımlar var . Taraftarları yine de destekliyor ve maçlarına gidiyorlar .

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ey fenerbahçenin süper zekalı yöneticileri size soruyorum Mehmet Topal gibi bir starı veripte futbolundaki son devresini yaşayan Emre Belezoğlunu almak akıl karı değil. sizler nasıl bir takas yapıyorsunuz. akla mantığa siğarmı . kendinize gelin. >Aykut Hoca istemiyor diye Mehmet Topal gibi bir futbolcuyu harcamak sizin ne haddinize. Eğer ki gidecek biri var ise oda Aykut Hocayı gönderin. Alex gibi bir starı harcadı bugüğn olmuş hala Alex in yerini dolduramadınız.

0
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eliyle topu indirdiği maçta olan gol sayesinde maçı kazandıklarını ve bu itiraf edemedeğini hatırlasın, niye bu durumlara düştüğünü anlamlandırır. O maçta bitirdi kendini zaten. . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Fb_38 Kayseri:

Hakemin hatası adam napsın o anlık gelişen bir olay bunla ne alakası var sanki bütün oyuncular iyi dürüst bir Mehmet topal suçlu . . .

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title