Haberler

Süper Lig'de Takımlara Antrenör Dayanmıyor

Güncelleme:

25 antrenör arasında, bir tek Galatasaray'dan gönderildikten sonra Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu'nun yeniden takım çalıştırdığı belirlendi.

Sezon başından bu yana 25 teknik direktör değişikliği yaşandı…

Türkiye Süper Ligi'nde 2015-16 futbol sezonunun ikinci yarısı başlarken, geride kalan ilk yarı boyunca yaşanan teknik direktör değişikliklerinin gündemden düşmediği, 8 takımda farklı sürelerde toplam 25 antrenörün görev aldığının haberlere yansıdığı belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, sezona Stuart Baxter ile başlayan, yerine getirilen Naci Şensoy'dan görevi devralan Mehmet Özdilek'ten sonra, Mustafa Kaplan ile kısa bir süre yoluna devam eden, Yılmaz Vural ile anlaştıktan altı gün sonra İbrahim Üzülmez'i takımın başına getiren Gençlerbirliği'nin, yaptığı 6 teknik direktör değişikliği ile bu konuda yayınlanan haberlerde adı en çok geçen takım olduğu ortaya çıktı. İkinci sırada ise Mesut Bakkal, Bülent Korkmaz, Hakan Kutlu ve en son karar kıldığı Nurullah Sağlam'ın iki gün sonunda istifasıyla 4 antrenör değişikliği ile gündeme gelen Mersin İdman Yurdu beşinci çalıştırıcısını aramaya başladı.

Süper Lig'de ilk yarının ardından Interpress'in yaptığı incelemede, yazılı basında antrenör değişikliği ile gündeme gelen takımlar arasında Eskişehirspor, Bursaspor ve Antalyaspor'un toplam 3 teknik adamla yer aldıkları tespit edildi. Kırmızı Siyahlı takım Michael Skibbe, İsmail Kartal ve Samet Aybaba, Yeşil Beyazlı takım Ertuğrul Sağlam, Ersel Uzgur ve Hamza Hamzaoğlu, Kırmızı Beyazlı takım da Yusuf Şimşek, Mehmet Uğurlu ile çalıştıktan sonra en son Jose Morais ile anlaştı. İlk yarı boyunca Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Denizli ile anlaşan Galatasaray, Şota Arveladze'nin yerine Sadi Tekelioğlu ile sezona devam eden Trabzonspor ile Sergen Yalçın'dan boşalan koltuğa Okan Buruk'u getiren Sivasspor toplam 2 teknik direktör değişikliği yapan takımlar arasında yer aldılar.

Süper Lig'de 2015-16 sezonun ilk yarısında henüz teknik direktör değişikliği yaşanmayan 10 takım ise, Şenol Güneş'le Beşiktaş, Vitor Pereira ile Fenerbahçe, Cihat Aslan'la Akhisar Belediyespor, Hikmet Karaman ile Ç. Rizespor, Mutlu Topçu'yla G.Antepspor, Abdullah Avcı ile M. Başakşehir, Rıza Çalımbay'la Kasımpaşa, Tolunay Kafkas ile Kayserispor, M. Reşit Akçay'la Osmanlıspor ve Aykut Kocam ile de T. Konyaspor oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Bursaspor Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title