Haberler

TFF; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u PFDK'ya Sevk Etti

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Ligin 4 büyük takımını bu hafta oynanan maçlardaki olaylardan dolayı PFDK'ya sevk etti.

Süper Lig'de 18. hafta geride kalırken çok sayıda takım TFF tarafından PFDK'ya sevkedildi. Bu takımlar arasında dört büyükler Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da yer aldı.

Dört takım, saha olayları, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması, çirkin ve kötü tezahurat gibi nedenlerle PFDK'ya sevk edildi. İşte o sevkler...

FENERBAHÇE:

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 20.01.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-GÖZTEPE A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

TRABZONSPOR:

TRABZONSPOR A.Ş Kulübü'nün 21.01.2018 tarihinde oynanan ATİKER KONYASPOR-TRABZONSPOR A.Ş Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş Kulübü görevlisi BARIŞ KURTGÖZ'ün aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 22.01.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ:

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 21.01.2018 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-BEŞİKTAŞ A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

GALATASARAY:

GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 22.01.2018 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - GALATASARAY A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.c

Kaynak: AA / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

KASTAMONULU:

EYYY TFF !!! EMRE BELEZOĞLUNUN ALENİ KÜFÜRÜNÜ, VOLKAN DEMİRELİN GÖZTEPELİ OYUNCUYU BOĞDUĞUNU GÖRMEZDEN GEL, AMA KAYSERİDEKİ MERDİVEN BOŞLIUKLARINI GÖR. AMMA GÖZ VARMIŞ SİZDE. FEGULİYE DAHA HAFİF EYLEMİNDEN DOLAYI 3 AÇ CEZA VEREN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ ? NERDE SİZİN ADALETİNİZ.

0
0
yanıtYanıtla
cimbom:

keyyifleri geldiğinde kural uyguluyorlar. neden her maç uygulanmıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title