Haberler

Süper Kupa Muratpaşa'nın

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginin son şampiyonu Muratpaşa Belediyespor, Türkiye Kupası şampiyonu Polatlı Belediyespor’u Süper Kupa maçında 34-29 yenerek kupayı üçüncü kez Antalya’ya getirdi.

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Liginin son şampiyonu Muratpaşa Belediye spor, Türkiye Kupası şampiyonu Polatlı Belediye spor'u Süper Kupa maçında 34-29 yenerek kupayı üçüncü kez Antalya'ya getirdi.

İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynan karşılaşmanın ilk yarısını Muratpaşa Belediye spor, 17-16 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunda ağırlığını iyiden iyiye hissettiren Paşanın Melekleri, farkı arttırdı ve karşılaşmadan 34-29 galip ayrıldı. Paşanın Meleklerinin deneyimli ismi Yeliz Özel, attığı 10 golle karşılaşmaya damgasını vururken yeni transferlerden Yağmur Toprak 6 golle karşılaşmayı tamamladı. Takıma bu sezon katılan genç oyuncular 18 yaşındaki Eda Nur Kılıç 4 ve 17 yaşındaki Beyzanur Türkyılmaz da maçta 3 sayı kaydetti.

Uysal, "Gurur duyuyoruz"

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, maçın ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Uysal, twitterdan yaptığı açıklamada "Süper Kupa'yı Muratpaşa'mıza getiren takımımızı ve teknik heyetimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyorum. Kendi kendisine yabancı sporcu sınırlaması koyan ve sadece 2 yabancı sporcuyla oynayan, ligin tek takımı Muratpaşa Belediye spor'umuzun başarısıyla gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

Gençlerin katkısı

Antrenör Birol Ünsal ise öncelikle Muratpaşa Belediye spor ve Antalya spor tarihine yeni bir kupa eklemenin mutluluğunun yaşadıklarını söyleri. Son derece kaliteli bir maç olduğunu belirten Ünsal, "Özellikle genç oyuncularını takıma katkısı beni mutlu etti" dedi.

"Daha çok istedik"

Maçın yıldızı Yeliz Özel ise, herkesin Polatlı Belediyespor'u favori gördüğü bir maçta gelip geldiklerini belirterek "Büyük bir sürpriz yaptık. Demek ki, biz daha çok istedik, mücadele verdik ve sonuçta şampiyonluktan sonra Süper Kupa'yı da alarak evimize dönüyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Süper Kupa Muratpaşa Polatlı Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor? Magandalar kadın sürücüye saldırdı! Kadın sürücüye neden saldırdılar? Magandalar tutuklandı mı? Olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title