Haberler

Süper Bilgisayar, Bayern Münih - Beşiktaş Maçının Tahminini Yaptı

Güncelleme:

İngiltere'de süper bilgisayar, Şampiyonlar Liginde oynanacak maçların tahminini yaptı. Bilgisayar şimdiye kadar tahminleri tutturamazken Bayern Münih'in bugün Beşiktaş'ı 3-0 yeneceğini iddia etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'ndaki eşleşmelerinin belli olmasının ardından İngiltere'de bir internet sitesi süper bilgisayara sonuçları merakla beklenen maçların skorlarını tahmin ettirdi. Maçlar oynanmaya başladı ancak şu ana kadar tutan tahmin yok.

Tahminler şu şekilde:

BASEL - MANCHESTER CITY

1. maç: Basel 1-2 Manchester City / Gerçek skor: 0-4

2. maç: Manchester City 3-0 Basel

JUVENTUS TOTTENHAM

1. maç: Juventus 2-1 Tottenham / Gerçek skor: 2-2

2. maç: Tottenham 1-0 Juventus

REAL MADRID -PSG

1. maç: Real Madrid 2-1 PSG / Gerçek skor: 3-1

2. maç: PSG 2-2 Real Madrid

SEVILLA - MANCHESTER UNITED

1. maç: Sevilla 0-1 Manchester United

2. maç: Manchester United 1-1 Sevilla

SHAKHTAR DONETSK - ROMA

1. maç: Shakhtar Donetsk 1-0 Roma

2. maç Roma 1-2 Shakhtar Donetsk

PORTO - LIVERPOOL

1. maç: Porto 1-2 Liverpool / Gerçek skor 0-5

2. maç: Liverpool 2-1 Porto

CHELSEA - BARCELONA

1. maç: Chelsea 2-1 Barcelona

2. maç: Barcelona 2-1 Chelsea

SÜPER BİLGİSAYAR, "BAYERN MÜNİH 3-0 KAZANIR" DEDİ

Bayern Münih- Beşiktaş eşleşmesini de tahmin eden süper bilgisayar, Alman ekibinin turu geçeceğini tahmin etti. Bayern Münih'in sahasında bugün oynanacak ilk maçı 3-0 Alman ekibinin kazanacağını tahmin eden süper bilgisayar, Vodafone Park'ta oynanılacak olan 2'nci maçta ise takımların 1-1 berabere kalacağını tahmin etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Beşiktaş Basel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

cankuş:

SONUNA KADAR FENERLİYİM. AMA BUGÜN AKŞAM TÜRKİYE İÇİN BEŞİKTAŞLIYIM. HAYDİ KARAKARTAL.

24
3
yanıtYanıtla
hadi bjk:

bir gs li olarak bu akşamki maçta bjk kulübüne başarılar diliyorum. Sonuçta bu maç milli maç havasında olduğu için sonuna kadar beşiktaş diyorum. Başarılar

13
3
yanıtYanıtla
GS:

Harbiden maç sonu Şenolun yüzündeki o hüsranı görmeyi bekleyemiyorum :)))))

2
9
yanıtYanıtla
1903:

kına yakarsın

yanıt3
yanıt0
Kartal:

amma süper bilgisayarmış hiç bir maç açıklandığı gibi bitmemiş yüzde 0 :) inşallah BJK da da yanılır evet B. Münih çok büyük rakip ama onlarla oynamakta çok büyük bir takım olduğunun kanıtı BJK için, sonuç ne olursa olsun bir türk takımı yenilince sevinen kansız değil, birlik beraberlik içinde olan bir ülke insanı olmak dileği ile. . Siyahhhhhhhhh

8
2
yanıtYanıtla
BBC:

Bilgisayar süper, yazılımı değil

yanıt0
yanıt0
ali:

ULEN MANYAK MANYAK KONUŞMAYIN TAKIM BAYERN DELİP GECECEK BJK Yİ SİLİP SÜPÜRECEK KALİTE VAR KULÜP DEĞERİ ORTADA DAHA NE KONUŞUYONUZ

2
7
yanıtYanıtla
HEPİMİZ KARAKARTALIZ:

KINA VAR YAKCANMI

yanıt6
yanıt1
burhan:

3-0 yanlış söylemiş 5-7 arası atar :D

2
5
yanıtYanıtla
Bir garip adam:

Ne kadar Bayern sevdalısı var imiş inadına Türkiye inadına Beşiktaş bu akşama özel maç skoru 1-1

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title