Haberler

    Sunum Teknikleri

    İçerik: Sahne dünyanın en eğlenceli yeridir!

    İçerik:

    Sahne dünyanın en eğlenceli yeridir! Sizce de öyle mi?

    Sahne korkusunu yenebilir miyiz?

    Sunumu planlama

    Sunumu hazırlama

    Uygulama

    Sahne ve sunum

    Siz de bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak isteseniz, 17 Ekim Pazartesi günü saat 18.20'de İTÜ ARI Teknokent ARI 3 Binası İTÜ Çekirdek Açık Ofisi'nde Sunum Teknikleri Uzmanı Nur Hekimoğlu'nun "Sunum Teknikleri" hakkındaki etkinliğimize katılabilirsiniz.

    Kayıt için; http://www.itucekirdek.com/tr/girisimcilik-seminerleri/sunum-teknikleri

    Konuşmacı

    Nur HEKİMOĞLU

    1977 yılında İstanbul, Üsküdar'da doğdu.

    İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı.

    Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nde,

    Yüksek Lisans eğitimini ise Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler Bölümünde tamamladı.

    2003/2004 yıllarında ulusal radyo kanallarında program sunuculuğu yaptı.

    2004 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir kurumda müdürlük ve eğitmenlik yapmaya başladı.

    Çeşitli internet ve mesleki gazetelerde kişisel ve kurumsal gelişime yönelik köşe yazıları yazdı.

    2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı İletişim Akademisi'ni kurarak Türkiye'nin tanınmış, konusunda uzman hocalarıyla birlikte Hitabet, Etkili İletişim, Diksiyon, Sunuculuk-Spikerlik eğitimlerini sunmaya başladı.

    Bilgi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde eğitmenlik yaptı.

    Şimdiye kadar 20.000'den fazla katılımcıya birçok vilayette, üniversitelerde ya da şehir merkezlerinde genel katılıma açık seminerler sundu ve halen devam etmekte.

    STK yöneticilerine, firma/kurum sahiplerine ve yöneticilerine ve siyasetçilere görsel iletişim danışmanlığı yapmakta ve etkili iletişim dersleri vermekte.

    Uzmanlık alanları Beden Dili, Sunum Teknikleri, Etkili İletişim Teknikleri, Duygusal İkna Teknikleri, Etkili Konuşma ve Nezaket Kuralları.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Üsküdar Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title