Haberler

Sunshine Band'a Alkış

Sunshine Band 2009 - 2010 Sezonundaki Konserler Serisinin İkincisini 35 Kişilik Kadrosuyla Atatürk Kültür Merkezi'nde Güres Grup Sponsorluğunda Gerçekleştirdi. Evrim Özkaynak, Savaş Aysal, Cihangir Moralı ve Seran Bilgi'den Oluşan Zengin Solist Kadrosu ve Mükemmel Performansı ile İzleyenlerden Tam Not Aldı.

Sunshine Band 2009 - 2010 sezonundaki konserler serisinin ikincisini 35 kişilik kadrosuyla Atatürk Kültür Merkezi’nde Güres Grup sponsorluğunda gerçekleştirdi. Evrim Özkaynak, Savaş Aysal, Cihangir Moralı ve Seran Bilgi’den oluşan zengin solist kadrosu ve mükemmel performansı ile izleyenlerden tam not aldı.

İki saat sahnede kaldılar

Kurucusu ve orkestra şefi Muhittin Yıldız yönetimindeki Sunshine Band, Barbara Streisand, John Lennon, Luis Miguel, Madonna, Gloria Estafan, Tony Dallara, Tom Jones, Aretha Franklin, Banarama, Frank Sinatra, Lara Fabian, Billy Joel, Radny Crawford, Dona Summer, Matt Monroe, Elvis Presley, Jose Feliciano, Al Martino, Bonnie Tyler, İrene Cara ve Tina Turner şarkıları seslendirdi. İki saat konser veren Sunshine Band’ın bu yıl içinde hedeflediği konserler dizisinden kalan 4 konser de belirli zaman dilimlerinde gerçekleştirilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title