Haberler

Sünnetçiler'in Çehresi Değişiyor

Güncelleme:

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar'ın Sünnetçiler Mahallesi'nde 15 kilometrelik altyapı çalışmalarını tamamladı.

Altyapı çalışmalarının ardından başlanılan 28 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işinde ise yarıya gelindi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sıkıntılarına birer birer çözüm üretiyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen 154 Mahalle Projesi ile Akhisar'ın Sünnetçiler Mahallesi'nde altyapı çalışmaları noktalandı. Mahalleye, 10 kilometre kanalizasyon, 5 kilometre de içme suyu hattı döşendi. Üstyapı çalışmalarının başladığı mahallede 28 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışması da yarılandı.

"Modern bir görünüme kavuşuyoruz"

Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç, "Çalışmalardan memnunuz. Biz Allah'tan istedik bir göz, Allah verdi iki göz. Eski hatlarımız ekonomik ömrünü tamamlamıştı. Sürekli patlaklar yaşanıyordu. Şimdi bu sıkıtımız ortadan kalktı. Parke taşı döşeme çalışmaları da çok iyi gidiyor. Mahallemizin çehresi değişmeye başladı. Modern bir görünüme kavuşuyoruz. Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalar dolayısıyla çok mutlu. Cengiz Başkanımıza minnettarız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akhisar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title