Haberler

Sungurlu'da Taşeron İşçiler Kadro İçin Kuyrukta

Kadroya geçme şartlarını karşılayan taşeron işçiler Sungurlu'da başvuru yapmak için yoğunluk oluşturdu. Günler öncesinden belgelerini hazırlayan işçiler, gerekli evrak ve doldurdukları formlarla başvuruda bulundu.

Yeni yılla birlikte kadroya geçmek için belgelerini günler öncesinden hazırlayan taşeron işçiler, mesai saatinin başlamasının ardından ilgili birimlerde yoğunluk oluşturdu. Sungurlu Belediyesinde işçiler, gerekli evrakı ve doldurdukları formları ilgili personele teslim ederek müracaatlarını yaptı.

Yıllardan beri bekledikleri müjdeyle mutlu olduklarını ifade eden işçiler, "Şimdi hepimiz mutluyuz, sevinçliyiz. İnşallah Allah tamamına erdirir. Aile fertlerimizde de bir heyecan var" dediler.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, başvuruların yapıldığı birimde işçilerle bir araya geldi. İşçilerle tokalaşan ve sohbet eden Şahiner, müracaatlarını yapan işçilere "hayırlı olsun" dileğinde bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdulkadir Şahiner Sungurlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title