Haberler

Bodrum'da Bir Sapık, "Sünger Bob Oynayalım" Dedi, 5 Yaşındaki Kızı Tuvalette Taciz Etti

Güncelleme:

Bodrum'da, 5 yaşındaki kıza "Gel seninle Sünger Bob oynayalım" diyerek işletmenin tuvaletinde cinsel istismarda bulunan 50 yaşındaki sapık, tutuklandı.

Bodrum'da 5 yaşındaki kız çocuğuna "Gel seninle Sünger Bob oynayalım" diyerek işletmenin tuvaletinde cinsel istismarda bulunan 50 yaşındaki S.G, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'SENİNLE SÜNGER BOB OYNAYALIM MI' DİYEREK TUVALETE ÇAĞIRDI

Ortakent-Yahşi Mahallesi'nde esnaf olan 50 yaşındaki 2 çocuk babası S.G., işletmesinin yan tarafındaki başka bir iş yeri yetkililerinin 5 yaşındaki kızı ile yakından ilgilenmeye başladı. Küçük kıza yakınlık göstererek yaklaşan adam, etrafta kimsenin olmadığı bir saatte, kız çocuğuna "Seninle Sünger Bob oynayalım mı?" diyerek diğer işletmenin tuvaletine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

KÜÇÜK KIZIN AĞABEYİ POLİSE HABER VERDİ

Çocuğun tuvalete gittiğini gören kızın ağabeyi, durumdan şüphelendi. Kıza nereye gittiğini sorması üzerine yaşanan olayın detaylarını öğrenen ağabeyi, S.G.'yi dövdükten sonra polise haber verdi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan zanlı, küçük çocuğa cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Daha önceleri de kız çocuğunu defalarca taciz ettiği öğrenilen S.G.'nin verdiği ifadede, "Benim lavabom bozuk olduğu için komşu işletmenin lavabosunu kullandım. O esnada çocuk lavaboya geldi. Başka herhangi bir şey olmadı" diyerek suçlamaları reddetti.

KÜÇÜK KIZ, CİNSEL İSTİSMARI DETAYLARIYLA ANLATTI

Öte yandan küçük çocuğun pedagog gözetiminde alınan ifadelerinde ise yaşadıklarını ayrıntılarıyla anlattığı ve o yaşta bir çocuğun bilemeyeceği detaylarla cinsel istismar iddialarını dile getirdiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (30)

yav he he:

EVET HAPİSTEKİ ABİLERİMİZE BURDAN ÇOK SELAMLAR SAYGILAR

19
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Ey adalet tecelli et artık, bu adamı bana verin sünger bob nasılmış size anlatsın. . !!! Sapık eylemini yapması ile yapmadan yakalanması arasında ne fark var. . ? ÖNEMLİ OLAN NİYET , bu adam bu pisliğe bulaşmış mı hemen adamı TEMİZLEYECEKSİN. . . . . Yoksa çok kirli ile karşılaşırız. . !!!!!

18
0
yanıtYanıtla
Bülent:

Terör bitti sayılır teseşşkür ederim devletime. Ama sıra sapıklara, hırsızlara, katillere, uyuşturucu satanlara gelmiştir, suçlulara idam veya parmak kesme cezası istiyoruz.

14
2
yanıtYanıtla
gündüz:

son bir ayda asgari üret yüzde 70 kayıp a uğradı. bu anlayamayan denir.

5
11
yanıtYanıtla
ra:

ne içtin sen

yanıt6
yanıt1
Brütüs:

Önce hadım. Sonra idam. Başka çıkar yolu yok

14
0
yanıtYanıtla
İDAM !!!:

Direkt idam. Bunların aldıkları nefes bile ziyan. . .

yanıt1
yanıt0
Serhat:

Bu hepimizin ayıbı ve de rezilliği. Öncelikle de meclise gönderdiğimiz bu konuda ilgisiz temsilcilerimizin.

13
1
yanıtYanıtla
Sivaslı:

Devletın getırecegı yok idam felan halk olarak guvenlık guclerının elınden alıp sallandıralım halk olarak bırlık olarak bak daha yaparlarmı

12
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

insan görünümlü yaratık.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title