Haberler

Sunexpress Sipariş Verdiği Dört Yeni Uçaktan İlkini Boeıng'den Teslim Aldı

Sunexpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, "2008 Sunexpress İçin Oldukça Stratejik Bir Büyüme Yılı Olacak. Bu Yıl İlki Bugün Olmak Üzere 4 Yeni Uçağı Filomuza Ekleyeceğiz ve İstanbul Sabiha Gökçen Merkezli İç ve Dış Hat Uçuşlarına Başlayacağız. Yaz Sezonu İtibarıyla Yenilenecek ve 17 Uçağa Büyüyecek Filomuzla 2008'de Ciromuzu ve Yolcu Sayımızı Yüzde 20 Civarında Artırmayı Hedefliyoruz." Dedi.

SunExpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, "2008 SunExpress için oldukça stratejik bir büyüme yılı olacak. Bu yıl ilki bugün olmak üzere 4 yeni uçağı filomuza ekleyeceğiz ve İstanbul Sabiha Gökçen merkezli iç ve dış hat uçuşlarına başlayacağız. Yaz sezonu itibarıyla yenilenecek ve 17 uçağa büyüyecek filomuzla 2008'de ciromuzu ve yolcu sayımızı yüzde 20 civarında artırmayı hedefliyoruz." dedi.

İSTANBUL (ANKA) SunExpress, satın aldığı dört yeni uçaktan ilkini Boeing'den teslim aldı.

TC-SUZ kuyruk tescil ismini alan yeni Boeing 737-800'in SunExpress'in filosundaki 14. uçak olduğu bildirildi. Boeing'in ABD Seattle'daki fabrikasından 20 Şubat'ta havalanan uçak, bugün İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'da Sun Express'e teslim edildi.

SunExpress'in Genel Müdürü Paul Schwaiger, düzenlenen karşılama töreninde yaptığı konuşmada, "2008 SunExpress için oldukça stratejik bir büyüme yılı olacak. Bu yıl ilki bugün olmak üzere 4 yeni uçağı filomuza ekleyeceğiz ve İstanbul Sabiha Gökçen merkezli iç ve dış hat uçuşlarına başlayacağız. Yaz sezonu itibarıyla yenilenecek ve 17 uçağa büyüyecek filomuzla 2008'de ciromuzu ve yolcu sayımızı yüzde 20 civarında artırmayı hedefliyoruz" dedi.

SunExpress'in Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise "Bugün İstanbul'a inen yeni uçağımız, 30 Mart itibarıyla Sabiha Gökçen'den uçacak yolcularımıza hizmet verecek. Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan yapılan uçuşlara, hizmet kalitesi odaklı iddialı bir rekabet getireceğiz. Yolcularımıza SunExpress farkını, yepyeni uçaklarla yaşatacağız" şeklinde konuştu.

Teslimat törenine SunExpress'in tüm üst yöneticilerinin yanı sıra Boeing Ticari Uçaklar yetkilileri de katıldı. (ANKA)

(NÇ/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title