Haberler

Suna Ninenin Yüzü Güldü

Suna ninenin yüzü güldü Adana'da ev kirasını ödeyemedikleri için kızı ve 3 torunuyla evden atılan 70 yaşındaki Suna Şen için Adana Valiliği'nin girişimleriyle ev kiralandıADANA - Adana'da ev kirasını ödeyemedikleri için kızı ve 3 torunuyla evden atıldıktan sonra Adana Valisi Mahmut...

Suna ninenin yüzü güldü

Adana'da ev kirasını ödeyemedikleri için kızı ve 3 torunuyla evden atılan 70 yaşındaki Suna Şen için Adana Valiliği'nin girişimleriyle ev kiralandı

ADANA - Adana'da ev kirasını ödeyemedikleri için kızı ve 3 torunuyla evden atıldıktan sonra Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın girişimleriyle kendisine ev kiralanan Suna Şen, yaşadığı zor süreçte kendisine yardım eden herkese teşekkür etti.

Seyhan Kaymakamlığı ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, ev kiralarını ödeyemedikleri gerekçesiyle kızı ve 3 torunuyla sokağa atılan 70 yaşındaki Suna Şen ile bire bir görüşerek, ihtiyaçlarını tespit etti.

Yapılan görüşmede Suna Şen'in eşi Ali Şen'in vefat etmesi sonucunda dul maaşıyla geçimini sağlamaya çalıştığını ev kirasını ise zaman içerisinde artan borçlarından dolayı, ödeyemeyecek duruma geldiğini belirttiği, Ayşe Çiftçi'nin ise şiddetli geçimsizlik sonucunda boşandığı ve eşinin de nafaka vermediğinden geçimini sağlayamadığı gibi ev kirasını da ödeyemediği belirtildi.

Seyhan Kaymakamlığı tarafından Ayşe Çiftçi ve annesi Suna Şen'in ikamet etmesi için Seyhan ilçesinde bulunan Meydan Mahallesi'nde yıllık kirası 7 bin 500 TL olan ev kiralandı ve ailenin eşyalarla eve yerleşmesi sağlandı. Ayrıca aynı gün içerisinde Ayşe Çiftçi'ye 500 TL nakdi yardım yapıldı. Ailenin muhtaçlığına istinaden iki ayda bir 500 TL nakdi yardım ve 300 TL Kurban Bayramı yardımı yapılacağı açıklandı.

Ev sorunu çözüldüğü için yüzü gülen Suna Şen, "Allah devletimizden ve halkımızdan razı olsun. Mahallelimiz bizi zor durumda bırakmadı, yemek getirdi, nafaka getirdi. Devletimiz yakında doktora da götürecek beni" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mahmut Demirtaş Adana Valiliği Ali Şen Seyhan Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title