Haberler

    Suna Dumankaya'dan Mucize Gibi Karışım!

    Patates maskesi, gözaltı morluklarını, cilt kusurlarını ve cilt lekelerini açmak için kullanılan ev yapımı bir maske çeşididir. Patates maskesini düzenli olarak deneyenler bu maskenin cilt kusurlarını yok etmeye yardımcı olduğunu ve cilt lekelerini açtığını belirtiyorlar.  Patates ve patates suyunun cildi nemlendirme etkisi vardır. Kuru ve hassas cilde sahip olanlar basit bir patates maskesiyle cildi doğal olarak nemlendirebilirler.Patates maskesi göz altındaki morlukları, şişlikleri geçirip genç ve güzel görünmenizi sağlar.

    Patates ve patates suyu doğal peeling maddesidir, cildi ölü derilerden arındırır.Patates içeriğindeki amino asitler sayesinde ciltteki lekeleri yok etmeye yardımcı olur.Antioksidan özelliği sayesinde ciltteki yara ve kızarıklıkların daha çabuk iyileşmesine yardımcı olur.Patatesin suyunun cilt sağlığı üzerine en büyük faydası ciltteki lekeleri ve sivilceleri yok etmesidir.Patates suyu antibakteriyel bir besindir bu özelliği sayesinde sivilceleri ve akneleri geçirir, siyah nokta oluşumunu önler.Patates suyu gözenekleri sıkılaştırarak cildi dinlendirir ve cilde daha dinç bir görüntü katar.Patates suyu cilde sürüldüğünde cilt yorgunluğunu alır ve şişlikleri indirir.

    Cilde bu denli faydası olan patates maskesi tarifini suna Dumankaya'dan öğrenmeye ne dersiniz? İşte cildinizi güzelleştirmeye yönelik olan patates maskesi tarifi.

    Suna Dumankaya'dan kurumuş ve yıpranmış ciltlere özel patates maskesi tarifi

    1 tane patates rendelenerek sonra suyu çıkarılır. Peçete yardımıyla akşamlar patates suyu cilde uygulanır. Yüzdeki çizgileri faydalıdır.

    Cilt lekerini açan ve gözaltı morluklarına iyi gelen patates maskesi tarifi

    Malzemeler

    – 1 adet Küçük boy Patates

    – Taze nane (5 – 6 Yaprak)

    Nasıl Yapılır?

    Patatesi temizleyerek küçük dilimler halinde blender'ınıza alın ve içine naneleri de ilave ederek püre haline getirin. Hazırladığınız bu püreyi sırtüstü uzanıp göz altınıza uygulayabilirsiniz. Dilerseniz, bu karışımı 5-10 dakika kadar buzlukta beklettikten sonra göz altlarınıza sürebilirsiniz. Bu şekilde, soğuk etkisi ile göz altı şişliklerini de dağıtabilirsiniz. Uyguladığınız maskeyi 10-15 dakika kadar gözlerinizde bekletip, durulayabilirsiniz. Bu maskeyi ihtiyaç durumunuza göre devamlı uygulayabilirsiniz.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title