Haberler

Sümer Tilmaç Dizi İçin Aldığı Ücrete İsyan Etti

Güncelleme:

Uğur Yücel'in başrolde yer aldığı diziden bir teklif aldığını söyleyen Tilmaç, bölüm başına verilen ücreti az bulunca sitem etti.

Uğur Yücel'in başrolde yer aldığı diziden bir teklif aldığını söyleyen Tilmaç, kendisine bölüm başı için teklif edilen ücret az gelince isyan etti.

"KIVANÇ'A 65 BİN LİRA VERİYORLAR"

Dizide jimnastik hocasını oynamasını istediklerini belirten Tilmaç, "Birkaç bölüm yer alacaktım, konuk oyuncu gibi. Sıcak baktım. Ancak bir para söylediler inanamadım. Bölüm başına bin 500 lira vereceklermiş. Bu para figüranlara veriliyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un 65 bin lira aldığı bir yerde bu nasıl bir şey." dedi.

"NASIL OLSA ÖLÜYOR DİYE DÜŞÜNDÜLER"

Mesleğe senelerini vermiş bir insana kafa bulur gibi böyle bir rakam teklif etmeleri saygısızlık, iş bilmemezlik. Burada bir tuhaflık var. Acaba 'nasılsa ölüyor' diyerek bu parayı verelim diye mi düşündüler. Biz ölmeyiz, ayaktayız, daha da ayakta kalıp çok güzel şeyler yapacağız. Bu ciddi terbiyesizlik. Belki de yapımcının bu durumdan haberi bile yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sümer Tilmaç Uğur Yücel Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

abdullahabdullah@mail.com:

500 tl çok bile ne yapıyosunuzki? yapdığınız iş sokakları temizlemekden dahamı şerefli? 65 bin kazanana diyecek hiç birşey yok... adalet sizin zihniyetinizin neresinde varki adalet istiyosunuz??

21
23
yanıtYanıtla
istanbulist.anbul.34@hotmail.com:

çunkü kıvanç kadar sanatsal değilsin, komiklikte bi yere kadar.

4
38
yanıtYanıtla
SANANEremosworld@msn.com:

adam gibi adamsin sumer abi, antalyadaki tanismamizi ve muhabettimizi unutmam, yil 1987

38
3
yanıtYanıtla
..............................@hotmail.com:

AAAAAAA SUMER ABIMI HIC KIMSEYE DEGISMEM TAMAMMI KIVANCTA KIM OLUYORMUS CAKMA RUS ERKEGI UNUTMAYIN KIVANC AGLARKEN SUEMR ABI BIZI GÜLDÜRÜYORDU ( YANI FILMLERINDEN SOYLUYORUM YASIM 26 )........HALEN DE OYLE

38
2
yanıtYanıtla
metinisyn_ist@hotmail.com:

kurt kocayınca koyunun maskarası olur derler

33
4
yanıtYanıtla
DJ HALOU SENTELLOsevmek_ve_unutulmak_18@hotma:

Siz bölüm başına yani haftalık 1,500 tl yi az görüyorsunuz...Biz 800 tl için soğuk sıcak demeden 1 AY boyunca hiç durmadan tatil yapmadan çalışıyoruz ona bile şükrediyoruz...Sizin yaptığınız bir iş yok birde tantana ediyorsunuz...

26
6
yanıtYanıtla
Kemal GÜLOLgulolkml@hotmail.com:

Ayıp yaaa Sümer Abi doğru söylüyor. Ben kendisini beğenerek ve severek izliyorum. Biraz emeğe saygı gösterin ve sanatçılarımızın değerini bilin lütfen. Buradan kendisine saygılarımı gönderiyorum uzun, mutlu ve mesut yıllar diliyorum. Saygılarımla

29
0
yanıtYanıtla
abdullahabdullah@mail.com:

bunların hepsi aç gözlü, ulan ayda 6000 tl yapıyo hiçmi utanmıyosun be...millet 700-800 tl ile geçiniyo ayıp be ayıp bari insanlrın önünde gündeme getirmeyin para meselelerinizi... milletle dalgamı geçiyosunuz anlamıyorum ki...

24
2
yanıtYanıtla
3333..............@hotmail.com:

SUMER ABI SENI COK SEVIYORUM MERSINDE TANISMISTIK HATIRLADINMI CAY ICMISTIK BERABER

23
1
yanıtYanıtla
SÜMER TİLMAÇsumertilmac@hotmail.com:

SÜMER TİLMAÇ: hatırlamaz olur muyum yiğidim...Adım 3333 demiştim o zamanda...saçlar yine jöleli değil mi...

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title