Haberler

Suluova'da "Sağlıklı Yaşam" Yürüyüşü Yapıldı.

AMASYA(AA) - Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Suluova Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığınca "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

AMASYA(AA) - Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Suluova Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığınca "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Yürüyüşün Sağlık Bakanlığının ülke genelinde düzenlediği "Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam" projesi kapsamında yapıldığını belirten Suluova Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mehmet Somuncu, sağlıklı ve hareketli yaşam ile sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturma ve toplumu bilinçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Yürüyüşlerle, hareket yaparak ve doğru beslenerek sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturmanın insanların kendi elinde olduğuna değinen Somuncu, "Sağlıklı kalarak hayat kalitemizi arttırmış oluyoruz. Ailece ve toplum olarak daha hareketli yaşam tarzı belirlersek, sağlıklı ve yeterince beslenirsek daha mutlu bir yaşam sürmemiz mümkün" dedi.

Öğretmenevi önünde başlayan ve Yeni Mahalle Aslan Sevda Parkı arasındaki 2 kilometrelik yol güzergahında yapılan yürüyüşe katılan öğrenciler de ellerindeki pankartlarla konuya dikkat çekmeye çalıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Suluova Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title