Haberler

Suluova Belediye Başkanı Üçok, Görev Süresini Değerlendirdi

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3 yıllık görev süresini basın mensuplarına değerlendirdi.

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3 yıllık görev süresini basın mensuplarına değerlendirdi.

Özel bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Üçok, daha yaşanılabilir bir şehir vaadiyle 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde göreve seçildiğini ve 2 Nisan 2014'te ise göreve başladığını anımsattı.

Geride kalan 3 yıl boyunca ilçede oldukça etkili ve güzel hizmetler yaptıklarını belirten Üçok, halkın teveccühünü kazandıklarını söyledi.

Seçim öncesi verdikleri vaatlerin yüzde 90'ını yerine getirdiklerini ifade eden Üçok, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Söz verdik ve bu sözlerimizin esiriyiz. Ne mutlu ki görev süremizin ilk 3 yılında bu sözlerimizin çoğunluğunu tamamladık veya temelini attık. Yöneticilik öngörü işidir. Modern ve şehir kimliğine kavuşmuş gelişmiş bir Suluova için geleceğine yönelik ihtiyaç duyulan yatırım, proje ve hizmetleri bir bir kazandırıyoruz. Bunların en önemlisi 60 yıllık bir özlem olan ve beni de heyecanlandıran şehir meydanı ve cami projesidir. Çalışmaları başladı. 3 yıl içinde tamamlanacak ve Suluova artık bir şehir kimliğine kavuşacak."Sivil toplum kuruluşları ve halkla istişare içerisinde yapılan proje ve hizmetlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de destek verdiklerini belirten Üçok, basın mensuplarının kendilerinin yol arkadaşları olduğunu, hizmet ve projelerin kamuoyuna aktarılmasında köprü vazifesi gördükleri için kendilerine müteşekkir olduklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Üçok Suluova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title