Haberler

Talihsiz Kadın İsyan Etti: Kocamdan Boşandığımı Öğrendi, Tacize Başladı

Güncelleme:

Sultangazi'de bir kadın polisi arayarak bıçaklı saldırı ve tacize uğradığını söyledi. Talihsiz kadın ifadesinde, "Saldırgan, eşimden ayrıldığımı öğrendikten sonra sürekli beni ve kızlarımı taciz etti. Korktuğum için şikayetçi olamadım." dedi.

Sultangazi'de önceki gün bir kadın polisi arayarak, kendisine bıçaklı saldırı yapıldığı ve tacize uğradığını öne sürdü. Kısa sürede olay yerine gelen polis, kadının şikayetçi olduğu kişiyi gözaltına aldı. Talihsiz kadın, "Eşimden ayrıldığımı öğrendikten sonra sürekli beni ve kızlarımı taciz etmeye kalkıştı. Yolumuzu kesiyor, bize bıçak çekiyor. Çalıştığımız işyerlerine gelerek bizleri rahatsız ediyor. Sürekli bizi takip ediyor. Bundan dolayı sürekli taşınmak zorunda kaldık" dedi.

TACİZ VE BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, Cebeci Mahallesi 2. Cebeci Yolu'nda meydana geldi. İddialara göre İşten çıkan S.K., (53), M.A., (38)'nın kendisine tacizde bulunduğu ve bıçakla saldırdığı iddiasıyla 155 Polis İmdat Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Kocasından Boşanan Kadını ve Kızlarını Bıçak Çekip Taciz Etti

GÖZALTINA ALINDI

İddiaya göre, M.A., olayı görenler tarafından dövüldü. M.A., olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

BENİ VE KIZLARIMI TACİZ ETMEYE KALKIŞTI

S.K., M.A.'nın kendisini ve iki kızını taciz etmeye kalkıştığını ve sürekli rahatsız ettiğini öne sürdü. M.A., ile bir dönem beraber çalıştıkları işyerinde tanıştıklarını belirten S.K., "Bu akşam iş çıkışı önümü keserek taciz girişiminde bulundu. Bana bıçak çekti. Eşimden ayrıldığımı öğrendikten sonra sürekli beni ve kızlarımı taciz etmeye kalkıştı. Yolumuzu kesiyor, bize bıçak çekiyor. Çalıştığımız işyerlerine gelerek bizleri rahatsız ediyor. Sürekli bizi takip ediyor. Bundan dolayı sürekli taşınmak zorunda kaldık" dedi.

Kocasından Boşanan Kadını ve Kızlarını Bıçak Çekip Taciz Etti

KORKTUĞUM İÇİN BUGÜNE KADAR ŞİKAYETÇİ OLMADIM

M.A., ve S.K., ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. S.K., karakoldaki ifadesinde M.A.'dan şikayetçi olduğunu belirterek, "M.A., ile 10 yıl kısa süren bir ilişkimiz oldu. 10 yıl önce M.A., bana evlilik teklifinde bulundu. Ben de kendisinden biraz zaman isteyip, M.A.'yı araştırmaya başladım. Evli ve iki çocuk babası olduğunu öğrendiğim M.A., ile ilişkimi bitirdim. M.A., o süre zarfında beni sürekli tehdit etmeye başladı. Kendisinden korktuğum için bugüne kadar şikayetçi olmadım. Bu süre içerisinde birçok kez numaramı ve evimi değiştirdim. 1 Kasım Perşembe günü sabah 08.00 sıralarında işe giderken aniden yolumu kesti ve beni öldürmekle tehdit etti. 2 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde ise iş çıkışı tekrar önümü keserek taciz etmeye kalkıştı ve bıçak çekerek beni tehdit etmeye başladı. Bu sırada olayı gören bazı vatandaşlar beni M.A.'nın elinden kurtardı. Durumu anlatınca da M.A.'yı dövmeye başladılar. Ben de o esnada polise haber verdim" dedi.

"BANA TUZAK KURDU"

Gözaltına alınan M.A., ekip otosunda daha önce S.K., ile çekilmiş olan fotoğraflarını gösterdi.

Suçlamaları reddetti. M.A., ifadesinde, "S.K., ile tanıştığım zamanlarda eşinden ayrılmış bekar biriydi. Ben ise imam nikahlı evliydim ve imam nikahlı eşimle problemlerim vardı. S.K., ile tanışıp olduk, aynı evde kalmaya başladık. S.K.'nın çocuklarıyla anlaşamayınca da ayrıldık. Yaklaşık iki yıl sonra yeniden görüşmeye başladık. Bugün de akşam saatlerinde beni telefonla aradı ve çalıştığı işyerinin önüne çağırdı. Yanına gittiğimde orada beni bekleyen kişiler bana saldırdı. Bana saldıran kişilere 'Bu benim karım, ben bunu rahatsız etmiyorum' dedim, fakat beni dinlemediler. Kesinlikle S.K.'yı taciz etmedim, tehdit etmedim. Kendisi uzun zamandır benim birlikte olduğum, beraber yaşadığım birisidir. Bu akşam da beni telefonla iş yerinin önüne çağırarak tuzak kurduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

erdal:

kadın milletine gven olmazzzz

61
11
yanıtYanıtla
misafir:

Gerçek den iyi araştırılmalı ve kadın iftira atmış sa bu kadına en ağır cezalar verilmeli iftira atmış gibi de gözüküyor çünkü daha önce den de bu kadınla beraber çekilmiş resimleri olduğunu söylüyor

58
3
yanıtYanıtla
SARIYERLİ:

MÜNÜBÜS LER E bellediye oto büslerine sırf taciz edilmek için binen kadınlar var hemde binlerce AYAKTA YOLCU ALINMASIN

41
16
yanıtYanıtla
44:

Bak bu kadınlar nekadar kurnaz. Birçoğunun şeytan tüyü var. Yalanı ortaya çıkınca acımayacaksın. At içeri.

40
4
yanıtYanıtla
NÎLGÜN:

Erkeklerde Melek değil. Devlet kurumlarının raporlarına bakarsak mağdur edilen, şiddet gören ve cinsel tacizlere maruz kalanların yüzde 85''î kadınlardır . Siz utanmadan buradan, klavyeden dahi kadınları suçlayıp hakaret ediyorsunuz. Anneniz, ablanız, bacılarınız veya ailenizdede bayanlar vardır. Onurlu ve insaflı olun lütfen

yanıt7
yanıt3
Doğru haber:

İçim nikahlı eşim var a a ben dul olanı istiyorum kafaya bak İslamcı reziller

10
34
yanıtYanıtla
Kimse:

Olayın sebeplerinden birisi, insanların din kültürü ve ahlak bilgisinden yoksun yetiştirilmiş olmasıdır.

26
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Olayın gerçek nedeni:Cezaların yeterli olmaması ve iman zayıflığıdır.

29
2
yanıtYanıtla
İSTANBULLU:

BU TACİZ OLAYLARI dünyada saçmalıklarla dolu son tele fon görüşmesinden gerçek ortaya çıkar

30
0
yanıtYanıtla
....:

karmaşık bir durum

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title