Haberler

Sultanbeyli'nin Kadroları Tecrübelerini Paylaşıyor

Güncelleme:

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in ilçede yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantıları aralıksız devam ediyor.

Keskin, bu hafta Eski Belediye Başkanı Dr. Alaaddin Ersoy dönemindeki belediye meclis üyeleriyle biraraya geldi.

Yaptığı çalışmaları toplumun her kesimiyle istişare halinde yürüten Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, çalışma ofisindeki değerlendirme toplantılarını ara vermeden sürdürüyor. Keskin'in bu haftaki konukları Eski Belediye Başkanı Dr. Alaaddin Ersoy dönemindeki belediye meclis üyeleri oldu.

Keskin, yaptığı konuşmada "Hakka hizmet prensibiyle çıktığımız yolda uzun yıllardır birlikte görev alarak, ilçemiz ve ilçe insanımızın refahı, huzuru ve yarınları için büyük bir özveri ile çalışmaktayız. Sayın Başbakanımız ve onun hizmet kadrolarının gayretli çalışmaları ile ülkemizin ve ilçemizin eskisiyle kıyaslanamayacak kadar geliştiğine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu tablonun oluşmasına ve insanımızın daha iyi şartlar altında yaşamasına katkısı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum." dedi. Yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projeleri değerlendiren Keskin, konuyla alakalı eski meclis üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title