Haberler

Sultanbeyli Halkı İETT'ye Baş Kaldırdı

Güncelleme:

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Sultanbeyli'nde otobüs seferlerinin az olmasından dert yanan ilçe halkı isyan bayrağını çekmiş durumda...

Haberler.com / OLGUN KIZILTEPE Türkiye'nin en çok göç alan şehirlerinden biri olan İstanbul'da artan nüfusla beraber baş gösteren sıkıntılar vatandaşı isyan ettirdi. Bu sıkıntıların başında hiç kuşkusuz ki trafik ve ulaşım sorunu geliyor.

ULAŞIM SIKINTISININ EN ÇOK YAŞANDIĞI SEMT

İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Sultanbeyli, ulaşım sıkıntısının en çok yaşandığı semtlerden biri... Gerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gerekse 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'ye en çok desteği veren ilçelerden biri olan Sultanbeyli'nde, genç nüfus sayısının fazla olması ve bu kesimin çalışmak için diğer semtlere yolculuk etmek zorunda olması ulaşım sorunun temel nedeni olarak gösteriliyor.


Geçtiğimiz günlerde otobüs içindeki yolculardan birinin "Tavanda yolculuk ediyoruz" diyerek paylaştığı fotoğraf...

ŞİKAYETLERDEN SONUÇ ALAMADILAR

Yolcu sayısının yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde otobüs seferlerinin yetersizliğinden dert yanan ilçe halkı, araçların gereğinden fazla yolcu aldığını savunuyor. Özellikle 18K ve 18Ü hatlarındaki sıkıntıya dikkat çeken Sultanbeyli halkı, Beyaz Masa dahil bir çok yere gerekli şikayetlerde bulunduklarını ancak herhangi bir sonuç alamadıklarını belirtiyor.

Sultanbeyli otobüslerinde yaşanan bu yoğunluk duraklarda bekleyen diğer yolcuları da fazlasıyla rahatsız ediyor.

YOL KAPATMIŞLARDI

Geçtiğimiz yıl yaklaşık 500 kişilik bir grup Kadıköy-Sultanbeyli ile Üsküdar-Sultanbeyli hattında çalışan belediye ve halk otobüslerinin uzun süre beklemelerine rağmen gelmediğini ileri sürerek D-100 Karayolu Ankara istikametini uzun süre trafiğe kapatmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sultanbeyli İstanbul Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

meemobilWeb@haberler.com:

meee meee diye bagirirsiniz iste boyle

46
57
yanıtYanıtla
YILMAZ:

KOYUN SAYISI BU SEÇİMDE AZLCAK İNŞLAH

31
14
yanıtYanıtla
vatanmobilWeb@haberler.com:

12yildir gelisen Türkiyenin fotografi. Uyumaya devam.

34
10
yanıtYanıtla
erzurumlu:

sultanbeyli nasıl olsa gariban dogulu gariban karadenizli yapmasanızda olur. ama buda sultan beylilere iyi bir ders olsun. tayip babanız işte size yaptıgı hizmet. . . . . anlayana

35
6
yanıtYanıtla
34Mobil-ANDROID:

Akp sizi darbeciden capulcudan kurtardi hayal edemiceniz hizmetler yapti bu ne nankorluk boyle

10
28
yanıtYanıtla
sibel yılmaz:

bu haber tam sultanbeyliler icin valla hislerimize tercüman olmussunuz

32
5
yanıtYanıtla
durmus:

buradaki vatansever olmassa olmazdiklar yine ak partiye yuklenmis, yani akil var manyik var iett nin programini ak partide meclis onaylamiyor bu kadar gerizekali olmak icin ne yiyor ve iciyorsunuz anlamadim.

9
25
yanıtYanıtla
kapkara:

sultan beyli otobüsler yakılırken de sokağa çıkacaktı. . .

23
6
yanıtYanıtla
34Mobil-ANDROID:

Sayin topbas oy almadigin semtlere yatirim yapmaktansa oy aldigin semte oncelik tani muhalefete azinla kustutsan yaranamazsin

10
15
yanıtYanıtla
Z.Demir:

her sabah ve akşam aynı rezillik. balık istifi gidiyoruz. koyun sürüsü gibiyiz. en son aylık yükletirken zam geldiğini öğrendim. paramızla rezil oluyoruz dedim büfeci güldü. yüzlerce kez 153 ü arayıp şikayette bulundum ya gelmeyen otobüsleri ya durakta olduğu halde kapıyı açmayıp öğrenciyi almayan şoförü ya da rezilliğimizi. . . . her 15 dk ya otobüs koyacağına iş giriş cıkıs saatlerinde bunu 5 dk da bir yapıp günün normal saatlerinde 20 dk ya bilemedin 30 dk ya çıkarsan ölür müsün iett. gün içinde bomboş gidip geliyor otobüsler. sabah ve akşam ise insanlar sığmıyor, çogu binemiyor. gezmesine giden 10 dk gec gitse de olur ama ise ve okula giden birirnin gec gitme gibi bir lüksü yok. ne yaparsak yapalım kime şikayet edersek edelim fasa fiso . . . yine bildiklerini okuyorlar. . .

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title