Haberler

Sultanbeyli'deki Farklı Sınıf Görüntüleri... -İl Milli Eğitim Müdürü Özer: -"olayı İncelemek Üzere 2 Müfettiş Görevlendirdim"

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Sultanbeyli Mevlana İlköğretim Okulunda Sınıflar Arasında Farklı Eğitim Verildiği İddiasını İncelemek Üzere 2 Müfettiş Görevlendirdiğini Bildirdi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Sultanbeyli Mevlana İlköğretim Okulunda sınıflar arasında farklı eğitim verildiği iddiasını incelemek üzere 2 müfettiş görevlendirdiğini bildirdi.

AA muhabirinin konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Özer, okuldaki uygulamanın bu seneye ait bir olay olmadığını kaydetti.

Mevlana İlköğretim Okulundaki 8 sınıftan 2'si için geçen yıl velilerce böyle bir icraat yapıldığını ifade eden Özer, ''Olayı incelemek üzere 2 müfettiş görevlendirdim. Gelecek raporlardan sonra gerekli işlem yapılacak'' dedi.

Bugün bir gazetede yer alan haberde, Mevlana İlköğretim Okulunda velisi bağış yapan öğrencilerin bilgisayarlı, klimalı, özel sandalyeli 40 kişilik sınıflarda okuduğu, aynı okuldaki diğer öğrencilerin ise bunlardan yoksun olarak 60 kişilik sınıflarda eğitim gördüğü ileri sürülmüştü.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title