Haberler

Sultanbeyli'de Ramazan Etkinlikleri

Sultanbeyli Belediyesince Abdurrahman Gazi Mahallesi'de düzenlenen iftarda, binlerce kişi yine aynı sofrada orucunu açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, iftar programına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Erdoğan ve 5 binin üzerinde vatandaş katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sokak iftarlarında ilçe halkıyla buluştukları belirterek, şunları kaydetti:

"Ramazanda oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimizi daim kılmak elimizde. Her yıl mahallelerimizde sizlerle bir araya gelmek bizim için iftarların en güzeli. Bu yıl tüm mahallelerimizde kuracağımız iftar sofralarımızla hep birlikte iftar coşkusunu yaşayacağız. İftar öncesi çocuklarımız için şenlikler düzenliyoruz. Bu şenliklerle çocuklarımız eski ramazan geleneklerinin yaşatıldığı etkinliklerde eğleniyor. Ayrıca Kent Meydanı'nda çok değerli isimlerden bu kutlu ayın hikmetlerini dinliyor, ilahi ve ezgilerle ruhumuzu besliyoruz." - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Keskin Sultanbeyli Ak Parti İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title