Haberler

Süleymanpaşa'da Çocuklara "2017'ye Veda Partisi"

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesindeki çocuk kulübü üyelerine "2017'ye veda partisi" verildi.

Süleymanpaşa Belediyesi bünyesindeki çocuk kulübü üyelerine "2017'ye veda partisi" verildi.

Süleymanpaşa Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte, çocuklar palyaçolar eşliğinde dans edip eğlendi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'nin son saatlerinin yaşandığını ve yeni bir yıla girildiğini belirtti.

Çocukların geleceğin umudu olduğunu dile getiren Eşkinat, şu ifadeleri kullandı:

"Yeni yıla çocuklar ile birlikte giriyoruz. Yeni yıl yeni umut demek, yeni umutta çocuklar demek. O nedenle gelecek çocukların bizde gelecek çocuklarla yeni yıla girmeyi uygun gördük. İçeride muhteşem bir kalabalık var. Çocuklarımız son derecede mutlu, onların mutlu olması yüzlerinin gülmesi, bizi de sonsuz mutlu ediyor. İçeride atölyeler, dersler, eğlenceler ama her şeyden önemlisi çocuklar bir bütün ve bir arada. Bir biriyle dayanışıyorlar, kaynaşıyorlar. Süleymanpaşa Belediyesi'nin Çocuk Kulübü işlevini 3'uncu yılın sonunda görüyorum ki, son derece başarıyla götürüyor. Önümüzde ki günlerde daha da gelişeceğiz. Bizim çocuklarımız, bilime, teknolojiye, sanata yatkın mutlu çocuklar olarak gelişecekler."

Kaynak: AA / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title