Haberler

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanacak

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 3 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen 2018 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısının ardından 26 Ocak Cuma günü olağanüstü toplanacak.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 3 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilen 2018 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısının ardından 26 Ocak Cuma günü olağanüstü toplanacak.

Süleymanpaşa Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince gerçekleştireceği toplantı saat 10.00'da Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde yapılacak. Yapılacak olağanüstü toplantının gündeminde ise şu madde yer alacak:

"696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 126 ncı maddesi ile 27.06.1989 tarihli ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'ye eklenen Ek Madde 20 ve 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin Uygulanmasına Dair Usul ve Esaslara ilişkin tebliğin 28 inci maddesi doğrultusunda il özel idareleri, belediyeler ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birlikleri ve belediye bağlı kuruluşlarında 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 62. maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi ve Kamu İhale Genel Tebliği 78. madde hükümleri kapsamında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı yöntemiyle çalıştırılan personelin bu idarelerin doğrudan doğruya veya dolaylı olarak birlikte veya ayrı ayrı sermayesinin yarıdan fazlasına sahip oldukları şirketlerde işçi statüsünde istihdam edilebilmeleri için kurulacak olan 50.000,00TL (EllibinTL) sermayeli Süleymanpaşa Belediyesi Personel Anonim Şirketine belediyenin yüzde 100 hisse ile kurucu ortak üye olarak iştirak ettirilmesine ve bu amaçla, tahakkuk edecek katılım payının ödenebilmesi için bütçede tertip açılması konusunun Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanacak" - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymanpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title