Haberler

Süleymanou Babamın Oğlu Değil

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Yeni Sezon Öncesi Yaptığı Acıklamada, Sarı -Kırmızılı Ekibin Geleceğin Takımını Kurduğunu Söyledi.

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, yeni sezon öncesi yaptığı acıklamada, Sarı-kırmızılı ekibin geleceğin takımını kurduğunu söyledi.

Kafkas, İvanktov'un gidişi kaleci Süleymanonu'nun gelişiyle ilgili olarak, "Süleymanou benim babamın oğlu değil. İvanktov'un kalması için eşim, onun eşiyle bile konuştu. Herkes lütfen işine baksın" diye konuştu.

Kayserispor'un transferde hem çok genç oyuncuları hem de çok tecrübeli oyuncuları kadrosuna kattığını, biri santrafor diğeri orta saha olmak üzere iki yabancı oyuncu alıp, sezona gireceklerini belirten Tolunay Kafkas, "Başta Avendano olmak üzere, yapılacak transferlere göre Leonardo İglesias'da gidebilir" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti:

"Kayserispor olarak benim yıllardır izlediğim ve bildiğim genç ve ümit milli takımındaki gurbetçiler ile Vigan Atletich takımında oynayan iki tecrübeli ve ismi üzerinde tartışılmayacak oyuncuları aldık. Fatih Ceylan'ın sakıtlığı tamamen geçti. Cangele'nin ise bir an önce aramıza dönmesini bekliyoruz. Şu anda takımımızdan kaleci İvankov ile Gökhan Ünal ayrıldı. İvankov'un bizden kopmaması için esim bile esiyle görüştü. Avrupa'da top koşturmak ve çocuklarını orada okmutmak istediğini söyledi. Sorun parada değildi. Sonra bizden 750 bin Euro istedi. Bir baktık ki Bursaspor'la bizden daha az paraya anlaşmış. Yani bu konuda herkes elinden gelen çabayı gösterdi. Ama, kendisi bizden koptu. O zaman Kamerun milli takımının file bekçisi ve ülkemiz futbolunu yakından tanıyan ve topu oyuna erken sokup, kontra atak başlatan Süleymanou'yu tercih ettik. Süleymanou benim babamın oğlu değil. Kendisiyle aynı takımda oynamadık. Bunu kimler çıkartıyor anlayamadım. Gökhan'a gelince,kendisiyle yaşananları biliyorsunuz. Her takımda bu tür ayrılıklar olur. Gelen de olur, giden de. Kayserispor'dan ayrılmayı kendisi istedi. Hayırlısı olur. Her ikisi ne yeni kulüplerinde başarılar dilerim."

Kaleci antrenörü olarak Gümüşhanespor antrenörü Nihat yüksel'i teknik ekibe kattıklarını söyleyen, 13 Temmuz'a kadar Kayseri'de çalışmalarını tamamlayacaklarını belirten Kafkas, "Geleceğin takımını ve ileriye dönük kayserispor'u oluşturduk. Bu gençlerin hemen takıma girmesini zaten beklemiyoruz. herkes sabırlı olacak" şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title