Haberler

Süleymaniye Camii Avlusunda Tecavüz

İstanbul -( Dha Özel Görüntülerle) Eminönü Süleymaniye Camii Avlusunda İspanyol Turist Irene L.'ye Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yakalanarak Gözaltına Alınan 18 Yaşındaki Y.k. Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

İSTANBUL -(DHA ÖZEL GÖRÜNTÜLERLE) Eminönü Süleymaniye Camii avlusunda İspanyol turist Irene L.`ye tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanarak gözaltına alınan 18 yaşındaki Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın ardından tespit edilen kamera görüntüleri ve çizilen robot resme olan benzerliği nedeniyle Sirkeci`de yakalandıktan sonra mağdur tarafından da teşhis edilen Y.K, emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından öğle saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı`na sevk edildi. Burada Savcı Hüseyin Kaya`ya ifade veren Y.K, tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Y.K.`nın İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi`nde verdiği ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Terzilik yaptığını ve suç anında Süleymaniye Camii`nde bulunmadığını iddia eden Y.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca Y.K.`dan alınan kan örneğinin DNA testi için Adli Tıp Kurumu`na gönderildiği, burada İspanyol turist İrene L.`nin elbiselerinden alınan sperm örnekleri ile karşılaştırılacağı öğrenildi.

TECAVÜZ ANINDAN ÖNCE BİRLİKTE AYNI KARE İÇİNDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Süleymaniye Camii avlusunda İrina L. isimli bir İspanyol turist kendisine tecavüz edildiğini iddia ederek Beyazıt Polis Merkezi`ne başvuruda bulundu. İspanya`da halkla ilişkiler müdürü olduğu öğrenilen İrina L. tecavüz edildikten sonrada çantasının gasp edildiğini iddia etti. İrina L., genç esmer 18-20 yaşlarında olduğunu ileri sürdüğü kişinin kendisine İspanyolca`da da aynı anlama gelen çat pat ingilizce olarak ¨Seni hamama götüreyim¨ dediğini daha sonra da silah zoruyla tecavüz ettiğini belirtti. Olayın hemen ardından polis konu ile ilgili çalışmalarına başladı. İrina L.`nin eşgalini tarif ettiği tecavüz zanlısının robot resmi çizildi. Eminönü İlçe Asayiş Büro Ekipleri ellerinde bulunan sadece robot resim delili ile çalışmalara başladı.

Süleymaniye Camii`nin çevresinde ekipler 24 saat aralıksız çalıştı. Robot resme benzeyen onlarca kişi İrina L.`ye gösterildi. Ancak yaklaşık 1 hafta bir sonuç alınamadı. Çalışmalarını sıklaştıran polis robot resme çok benzeyen bir kişiyi gözaltına aldı. Y.K (18) isimli kişi gözaltına alınarak karakola götürüldü. İrina L, teşhis amacıyla karakola çağrıldı. Y.K. turiste gösterildi. Yapılan teşhis sonucu İrina L. kendisine tecavüz eden kişinin Y.K. olduğundan emin olduğunu söyledi. Polis İrina L.`nin ve Y.K`nın kan örneklerini aldı. Tecavüze uğradığını iddia eden İrina L. ile Y.K. Süleymaniye Camii avlusunda olay gecesi kamera tarafından aynı kare içinde görüntülendi. Görüntüler tecavüz zanlısının İrina L.`yi karanlık bir noktaya götürmesiyle son buluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title