Haberler
Güncelleme:

Süleyman Turan'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu! Ünlüler duygularını böyle dile getirdi

83 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Süleyman Turan, tüm Türkiye'yi olduğu gibi sanat dünyasını da yasa boğdu. Ünlüler sosyal medya hesaplarından oyuncuyla ilgili duygusal paylaşımlar yaptılar. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

HİÇ BİRİNİZ SAMİMİ DEĞİLSİNİZ:

ADAM İKİ GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ, BU KADAR ÇOK SEVİYORDUNUZ DA NERDEYDİNİZ İKİ GÜNDÜR? İŞİNİZ GÜCÜNÜZ REKLAM, , İNŞALLAH SİZ DAHA BETER OLURSUNUZ. . .

6
7
yanıtYanıtla
ssssssssssssssss:

yazık. . . . . . . . . mekanın cennet olsun. . . Güzel adam; rolünü hakkıyla veren adam, halkın sevgisini kazanan adam. . Allah yardımcın olsun. . Toprağın bol olsun. . .

10
0
yanıtYanıtla
Ahtapot:

Mekanı cennet olsun! Merak ettiğim şu! Bu ünlülerden kaç tanesi acaba ölmeden arayıp nasılsın diye sormuştur.Şimdi sosyal medya üzerinden biraz hüzünlü msjlar adamcağız iki gün olmuş öleli komşuları fark etmese kimse fark edemeyecek. Allah C.c. Ölümünde hayırlısını versin.

6
0
yanıtYanıtla
Kardelen:

Kimin ne zaman ölecegi bellimi olur . öyle olsaydı kendi mezarını kendi kazardı deyilmi .

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

İsıklar için’de ol Süleyman turan Gönüller’de kalacaksın Sanat camiyasının başı sağ olsun .

1
2
yanıtYanıtla
CETO:

isiklar icinde ne lan :) hangi salak isikta uyumak isterki bunlar isik ile nur un ayni sey oldugunu saniyor . . . ama degil . . . . komik komik isler isikmis :) birde isin komik yani inanmazlar yedi yirmidöert dalga gecerler AMA ISIK :) lan inanmiyon hangi ISIK . . . . taksim ISIKLAR . . . . . hahahah . . . allah gani gani rahmet eylesin

yanıt2
yanıt0
xxx:

çok sevildiği için yalnız ölmüş :C

0
3
yanıtYanıtla
dürbünsüz:

YALNIZ BEHZAT UYGUR VE NİLGÜN BELGİN İN YAZILARI DA AYNI NEDEN ACABA COPİ FACE Mİ YAPMIŞŞ

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

allah rahmet eylesin

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title