Haberler

Şule Çet'in Ağabeyinden Tekrar Gözaltına Alınan Zanlılar İçin İlk Yorum: Hesap Verecekler

Güncelleme:

Ağabey Şenol Çet, Şule Çet davasıyla ilgili tekrar gözaltına alınan zanlılar için sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Gözaltına alınarak tutuklama talep etmiş savcılık inşallah tutuklanacak katiller." dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Şule Çet'in Ankara'da rezidansın 20. katından düşerek ölmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında şüphelilerin gözaltına alındığı ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildiğini açıkladı.

"KARDEŞİMİN KATİLLERİ ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Ankara Başsavcılığı, Şule Çet'in ölümü ile ilgili serbest bırakılan zanlılar hakkında tekar gözaltı kararı verdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Şule Çet'in ağabeyi Şenol Çet, "Kardeşimin katilleri adalet önünde hesap verecek. Gözaltına alınarak tutuklama talep etmiş savcılık inşallah tutuklanacak katiller." dedi.

Ağabey Şenol Çet, sosyal medya hesabından mahkemenin yayınladığı basın açıklamasını da paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Şule Çet Başsavcı Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

M.Y:

Anlaşılan kızı göz göre göre harcamışlar. . Yesinler müebbeti uyanırlar . .

24
2
yanıtYanıtla
Objektif:

Yav şu abinin şu babanın mülayimliğine bak. Allah acısın. Başları sağolsun. Da... senin ne işin var gece vakti plazalarda, bir de bunu anlasak. Kızınu dövmeyen sizini döver diye boşuna dememişler.

1
19
yanıtYanıtla
KAAN:

MALESEF ÖYLE BİR HALE GELDİKİ PARASI OLAN GÜÇLÜ OLUYOR

19
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaş:

10 yıl en fazla zengin oldukları için 4 yıl belki ayrı konu ve ülke sapık dolu 5 dakikalık zevk için herşey yapar erkekler nelerini gördük duyduk birde duyulmayan lar vardır kesin bu caniliği yapıyorsunuz delikanlısınız ya yaparken bu caniliği gidin teslim okun delikanlı gibi bunlar en ağır cezayı alır lar inşallah arkalarını koruyan olmazsa ama

11
1
yanıtYanıtla
Seda:

Bazı yorumları okurken beddua ediyorum ya böyle üzücü bir olaya bakış açısı ancak zavallı insan olmayan varlıklara aittir. Niye gittiğini sorgulayacağına olayın ne kadar acı olduğunu algıla. Size söylenecek söz yok.

6
0
yanıtYanıtla
Alara:

Neden serbest bırakılmışlarki, basından okuduğumuz kadarıyla ikiside katil, böyle adaletsizlikler mafya yaratır sonra millet adaleti kendi sağlamaya kalkar, bu pislikleri serbest bırskan hakim kendi karısı çocuğu olsaydı şule yerine bırakırmıydı merak ediyorum

5
0
yanıtYanıtla
Alara:

Yani burda katilleri savunan aynı sapık ruhlu yorumcuları okuyunca toplumun ne kadar bozuk olduğu ortaya çıkıyor ne işi varmış o saatte plazadaymış , yok ne işi vermış sokakta erkekler hayvanlıklarının cezasını çekmeyecek kadınlar eve hapsedilecek bunların kafasına göre

5
0
yanıtYanıtla
senan:

kizdigim nedir biliyormusunuz kizlarimiz eskisi gibi soz dinlemiyor basi bos geziyor nerde o eski gunler aksam 5 dediginde annemizin dizinin dibinde oturdugumuz gunler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title