Haberler

Sulama Kanalında Kaybolduğu İddia Edilen Çocuğu Arama Çalışmaları Başlatıldı

Sulama kanalında kaybolduğu iddia edilen çocuğu arama çalışmaları başlatıldıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğu arama çalışması başlatıldı.

Sulama kanalında kaybolduğu iddia edilen çocuğu arama çalışmaları başlatıldı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da serinlemek için girdiği sulama kanalında akıntıya kapıldığı iddia edilen 14 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğu arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Şıh Çoban Mahallesi yakınlarında yaşandı. İddiaya göre Suriye uyruklu 14 yaşındaki Oveis Hammadı'dan haber alamayan yakınları durumu polis bildirdi. Çocuğu bulmak için çalışma başlatan polisler, Şıh Çoban Mahallesi yakınlarından geçen DSİ'ye ait sulama kanalının kenarında elbiselerini buldu. Yapılan detaylı araştırmada çocuğun serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına girdiği ve akıntıya kapılarak gözden kaybolduğun belirlendi. Ekipler, çocuğu bulmak için sulama kanalında ve çevresinde arama çalışmaları başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Suriye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title