Haberler

Sulama Göletinde Ölü Olarak Bulunan Kuzenlerden Gürkan Pehlivan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sulama göletinde ölü olarak bulunan kuzenlerden Gürkan Pehlivan son yolculuğuna uğurlandıEDİRNE - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan ve 23 gün sonra cesetleri bulunan kuzenlerden 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan da babaocağında son yolculuğuna uğurlandı.

Sulama göletinde ölü olarak bulunan kuzenlerden Gürkan Pehlivan son yolculuğuna uğurlandı

EDİRNE - Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde yaşayan ve 23 gün sonra cesetleri bulunan kuzenlerden 22 yaşındaki Gürkan Pehlivan da babaocağında son yolculuğuna uğurlandı. Genç Gürkan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve 23 Eylül'de akşam saatlerinde ailelerine balık tutmak için Kırklareli'nin Vize ilçesine gittiklerini söyleyen kayıp kuzenler Kaan Arda ve Gürkan Pehlivan (21), 23 gün sonra Silivri'deki Değirmenköy Sulama Gölet'inde araba içerisinde ölü olarak bulunmuştu.

Gölün içerisinde bir otomobil tespit edilmesi üzerine Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı dalış yapan polis ekibi, tespit edilen aracın kayıp kuzenlerin kullandığı 59 EE 239 plakalı otomobil olduğunu belirlemişti.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda işlemlerin ardından genç Kaan'ın cesedi, babaocağı olan Uzunköprü'ye getirildi. Uzunköprü Ergene Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip, genç Gürkan son yolcuğuna uğurlandı.

Tekirdağ Kapaklı da yaşayan Gürkan'ın cenazesinin eve getirilişi sırasında evde bulunan annesi ve ablası ile yakınları sinir krizi geçirerek kısa süreli baygınlık yaşadı. Gürkan'nın tabutu başında gözyaşlarına boğulan acılı anne ve ablayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Öte yandan tedbir amaçlı bölgede bulunan 112 acil servis ekipleri tarafından aile bireylerine müdahale edildi. Genç Gürkan'ın cenazesi, Uzunköprü mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Uzunköprü Tekirdağ Kapaklı Eylül Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title