Haberler

Suçüstü Yakalanan Hırsız: Kutular 'Al Beni' Dedi, Şeytana Uydum

Adana'da daha önce aynı marketten 9 kez hırsızlık yapan 31 yaşındaki Cevahir T., 10'uncu işinde çaldığı kutu içindeki vantilatörle kaçarken, suçüstü yakalandı.

Adana'da daha önce aynı marketten 9 kez hırsızlık yapan 31 yaşındaki Cevahir T., 10'uncu işinde çaldığı kutu içindeki vantilatörle kaçarken, suçüstü yakalandı. Cevahir T., "Kutular marketin önünde duruyordu. 'Al beni' dediler. Çok direndim şeytana uydum" dedi.

Hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası bulunduğu belirtilen Cevahir T., merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bir süpermarketler zincirinin şubesine girerken 'Güven Timi' tarafından fark edildi. Polis tarafından takip edildiğinden habersiz, markette bir süre dolaşan Cevahir T., bir şey almadan çıkarken, kapı önünde içinde montajı yapılmamış halde satışa sunulan vantilatörlerden birini alıp, kaçmaya başladı.

Güven Timi, hırsızlık zanlısının peşinden kovalayıp, koltuğunun altında 84 lira değerindeki vantilatör ile birlikte yakaladı. Gözaltına anılıp, Şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi'ne götürülen zanlı T'nin bir gün önce de başka işyerlerinden hırsızlık yaparken güvenlik kameralarınca tespit edildiği öğrenildi. T. karakoldaki ilk ifadesinde "Uzun zamandan beri hırsızlık yapmıyordum. Markete girdim, çıkarken yerde kutular duruyordu. 'Al beni' dediler, Çok direndim ama şeytana uydum" diye savunma yaptı. Yönetim değişikliği olan markette, tasarruf amacıyla özel güvenlik elemanlarının görevine son verildiği, T'nin da bunu fırsat bilip, bir ay içinde 10 kez aynı marketten hırsızlık yaptığı kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

title