Haberler

Suçlanan Bakan Ekinci: "Yedi Villam Var Ne Olmuş?

Orman Eski Bakanı Hasan Ekinci Acarkent'te Yedi Villası Bulunduğunu Belirtirken, "Bunları Tapudaki Hisselerimden Aldım. Garip Olan Ne?" Dedi.

Orman eski Bakanı Hasan Ekinci Acarkent'te yedi villası bulunduğunu belirtirken, “Bunları tapudaki hisselerimden aldım. Garip olan ne?" dedi.

Medyanın mercek altına aldığı Acarkent'te villa sahibi olmakla suçlanan Orman eski Bakanı Hasan Ekinci, sessizliğini “Gerçek Gündem” haber portalına bozdu.

İstanbul Beykoz'da kurulu bulunan Acarkent Evleri'nde 13 tane villası olmakla suçlanan ve tartışmanın odağına oturan Ekinci, Acarkent'te yedi villası bulunduğunu belirtirken, “Bunları tapudaki hisselerimden aldım. Garip olan ne?" dedi.

Ekinci şunları kaydetti:

"Medya benim 13 villam olduğunu yazmış. 13 değil 7 villam var. Bunda garip olan ne? 1935'ten beri o bölgede üzerime kayıtlı arazim vardı. Bu araziler, Moda AŞ adlı şirket üzerine kayıtlıydı. Ben de bu şirketin Genel Koordinatörü'ydüm. Daha sonra biz bu araziyi, İsmet Acar'a sattık."

Ekinci, 7 villaya nasıl sahip olduğunu ise şu sözlerle açıkladı:

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title