Haberler

Suç Makinesine Gece Baskını

Gaziantep'te cinayet, yaralama, uyuşturucu ticareti, tehdit, mala zarar verme, resmi belgede sahtecilik gibi 14 suçtan yakalama kararı bulunan İbrahim Halil Doğruer, polisin gece baskınıyla yakalandı. Yakalanmamak için sürekli adres ve kılık değiştiren şahsın PKK sempatizanı olduğu belirlendi.

Gaziantep'in tanınmış galericisi Savaş Cengiz, 21 Nisan 2017 akşamı lüks aracının içinde kaleşnikoflu saldırıya uğradı. Yanına yaklaşan bir aracın içindeki kişilerce ateş açılan Cengiz başına isabet eden kurşunlarla hayatını kaybetti. Olay yerinde 39 mermi kovanı bulundu. 13 Kasım 2017 günü ise Doğan Taşçı tabanca ile vurularak ağır yaralandı. 12 Aralık 2017 gecesi de Fehmi Amaç evinde kaleşnikofla vurularak öldürüldü. Saldırının düzenlendiği evdeki güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu hard disk sökülmüş halde sokakta bulundu. Gaziantep polisi yaptığı çalışmada 3 saldırıyı da İbrahim Halil Doğruer'in gerçekleştirdiğini belirledi. Polis, sürekli adres ve kılık değiştiren 31 yaşındaki Doğruer'in yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, yürüttüğü çalışmada Doğruer'in Gaziantep Beydilli Mahallesi'nde bir evde gizlendiği yönünde bilgi aldı. Evi takibe alan polisler, Doğruer'in evde olduğu belirleyince dün gece 22.00 sıralarında Özel Harekat Timleri ile birlikte eve girdi. İbrahim Halil Doğruer'i kıskıvrak yakalayan ekipler, üzerinde ise C.G. adına düzenlenmiş sahte kimlik buldu. Doğruer'in bulunduğu evin sahibi olan ve delilleri kararttığı ileri sürülen N.A. isimli şahıs da gözaltına alındı.

Evde yapılan aramada tabanca ve 58 mermi ele geçirildi. Doğruer'in karıştığı olaylardaki suç delillerinin elde edilmesi için bağlantılı adreslere düzenlenen operasyonlarda 1 adet tabanca, 37 mermi, 2 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Sağlık kontrolü polis aracında yapıldı

Gözaltına alınan Halil İbrahim Doğruer'i sağlık kontrolü için hastaneye götüren ekipler, hastane içerisinde ve bahçesinde yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Hastane içerisindeki görevliler hariç herkes dışarı çıkartıldı. Ekipler saldırı ihtimaline karşı zanlıyı araçtan çıkarmadı. Araca doktor götüren ekipler, şahsın sağlık kontrolünü polis aracında yaptırdı.

Sağlık kontrolünün ardından zanlı, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

14 dosyadan aranan Doğruer'in karıştığı suçlardan hakkında 6 yıl 3 ay 25 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor. Polis, Doğruer'in PKK sempatizanı olduğuna yönelik bulgulara da ulaştı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title