Haberler

Suç Makinesi Kapkaçcı Yakalandı

Suç makinesi kapkaçcı yakalandıANTALYA - Antalya'da çalıntı motosikletle çeşitli tarihlerde kapkaç olayına karışan ve çok sayıda suçtan kaydı ve yakalama kararı bulunan suç makinesi, polisin operasyonuyla yakalandı.

Suç makinesi kapkaçcı yakalandı

ANTALYA - Antalya'da çalıntı motosikletle çeşitli tarihlerde kapkaç olayına karışan ve çok sayıda suçtan kaydı ve yakalama kararı bulunan suç makinesi, polisin operasyonuyla yakalandı. Şahsın kapkaç için tenha yerleri ve havanın kararmasını beklediği ve olayın ardından seyahat için yolcu otobüsünü kullandığı belirlendi.

Muratpaşa ilçesi Dutlubahçe ve Meydan Kavağı Mahallelerinde art arda gelen kapkaç olayları, Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerini harekete geçirdi. Onlarca kamerayı izleyen özel ekip şüphelinin Raşit.Y olduğunu belirledi. Raşit Y'yi takibe alan polis, şahsı dün sabah gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Raşit Y'nin yapılan sorgusunda kapkaç yapmak için motosiklet çaldığı şüphe çekmemek için plaka çalıp, olayları çalıntı plakalı motosiklet ile havanın kararmasına yakın, tenha sokaklarda gerçekleştirdiği öğrenildi. Dikkat çekmemek ve izini kaybettirmek isteyen şahsın ulaşım için belediye otobüsünü tercih ettiği belirtildi.

Yağma, tehdit, hırsızlık ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suçtan aranması ve yakalama kararının bulunduğu belirtilen Raşit. Y, alınan ifadesinin ardından 3'ü kapkaç olmak üzere 6 ayrı dosyadan adliyeye sevk edildi. Şahıs, gazetecilerin kendisini görüntülememesi için uzun süre polise direndi ve kafasını yere eğerek güçlükle ekip otosuna bindirildi.

Öte yandan Raşit Y.'nin iki gün önce kaldırımda yürüyen bir kadını, başına taktığı kaskla motosikletiyle takip ettiği görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Muratpaşa Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title