Haberler

Suç Makinesi Hırsızlar, Polisle Silahlı Çatışmaya Girince Bir Hırsız Vuruldu

Güncelleme:

Üsküdar'da suç makinesi 4 hırsız, polisin dur ihtarına uymayınca kovalamaca başladı. Polislere silahla karşılık veren hırsızlardan biri bacağından vuruldu.

Üsküdar'da birçok farklı olaydan kaydı bulunan suç makinesi 4 hırsız, kovalamaca sonucu kıskıvrak yakalandı. Kovalamacada polise ateş eden 1 şüpheli ise ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

SUÇ MAKİNESİ 4 KİŞİ HIRSIZLIK YAPTI

Olay geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Üsküdar'da meydana geldi. Aralarında uyuşturucu madde ticareti, hırsızlık, adam yaralamak, kapkaç ve birçok suçu daha önce işlediği tespit edilen E.T., U.K. ve E.Ş. ve A.G. isimli şahıslar, silahlı bir şekilde iş yerine geldikleri arabayla hırsızlık yaptı.

Suç Makinesi Hırsızlar, Polisle Silahlı Çatışmaya Girince Bir Hırsız Vuruldu

İHBARI ALAN POLİSLER, ARACIN ÖNÜNÜ KESTİ

Olayın ihbarını alan Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro ve Önleyici Hizmetlere ekipleri yaptıkları dar alan çalışması sonucu 4 şüphelinin içinde bulunduğu aracın önünü keserek dur ihtarında bulundu.

Suç Makinesi Hırsızlar, Polisle Silahlı Çatışmaya Girince Bir Hırsız Vuruldu

ARAÇLARININ LASTİKLERİNE ATEŞ AÇILDI

İhtara uymayan şüpheliler, ekiplerin üzerine araçlarını sürmeye başladığı sırada durdurulmak istenen aracın lastiklerine ekipler tarafından silahla ateş edildi. Kovalamaca sonrası araç içinde bulunan 4 şahıstan ikisi olay yerinden sonra yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Suç Makinesi Hırsızlar, Polisle Silahlı Çatışmaya Girince Bir Hırsız Vuruldu

POLİSLERE SİLAHLA KARŞILIK VERDİLER

Polis dur ihtarına rağmen koşarak kaçmaya devam eden şahıslardan E.Ş. isimli şahısın polise silahla ateş etmesine karşılık ekipler de ateş etmeye başladı. Kısa süreli çatışma sonrası E.Ş. isimli şahsın çatışma esnasında bacağından vurulduğu anlaşıldı.

BİR HIRSIZ BACAĞINDAN VURULDU, HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı şahıs yine üzerlerine ateş açtığı polisler tarafından hastaneye kaldırıldı, doktorlar tarafından tedavi altına alındı.

ÇALINAN EŞYALAR ELE GEÇİRİLDİ

Polis tarafından şahısların kaçış güzergahında ve hırsızlık için kullanılan araç içerisinde çalıntı, televizyon ve kamera kayıt cihazı bulunduğu öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler ise tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Üsküdar 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

Battalgazi:

Kesin o malum ırktır.idam edin bu hainleri

2
0
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH ALİ HAMANEY:

BU ŞEREFSİZLERİ POLİSLER NİYE GEBERTMİYOR? HIRSIZ BİLECEK Kİ KAÇARSA ŞEREFLİ YÜCE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN POLİSİ VURACAK BAK DAHA KAÇABİLİR Mİ. EMİR VE YETKİ VERİN KAÇAN VURULMASIN GEBERTİLSİN!GEBERTİLSİN! HERKES BÖYLE BİLECEK VE SUÇLU KAÇAMIYACAK. HEM BEN GÖRÜYORUM POLİSE DE KARŞI GELİYOR. POLİSEDE KARŞI GELENİ POLİS DERHAL HEMEN ORACIKTA GEBERTMELİ. POLİS KABADAYI DEYİL Kİ NE YAPSIN.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title