Haberler

    Luis Suarez'den Üçüncü Isırık

    Güncelleme:

    İtalyan savunmacı Chiellini'yi omzundan ısıran Luis Suarez, bunu daha önce iki kez yapmıştı.

    Dünya Kupası, D Grubu'nda final niteliğindeki maçta Urguay, İtalya'yı 1-0 yenerek 2. tur vizesi aldı... Ancak bu maçta Luis Suarez yine maçın önüne geçmeyi başardı.

    SUAREZ, RAKİBİNİ OMZUNDAN ISIRDI

    Uruguay'ın ve Liverpool'un yıldızı Luis Suarez, İtalyan savunmacı Chiellini ile girdiği bir ikili mücadedelede, rakibinin omzunu ısırdı. İtalyan savunmacı, uzun süre hakeme itiraz etse de mücadelenin hakemi bu pozisyonu görmedi ve Suarez oyuna devam etti.

    CHIELLINI ISIRDIĞI İLK İSİM DEĞİL

    Ancak Chiellini, Suarez'in yeşil sahada ısırdığı ilk isim değil... Daha önce Hollanda'da Ajax forması giyerken, 2011 yılında oynanan Feyenoord maçında Otman Bakkal'ı boynundan ısıran Suarez, bu huyundan Premier Lig'de de vazgeçmedi...

    IVANOVIC'I DE ISIRMIŞTI

    Suarez, Chelsea'nin Sırp oyuncusu Branislav Ivanovic'i de kolundan ısırmıştı. Suarez o olay sonrası İngiltere Futbol Federasyonu'nda 10 maç ceza almıştı. Uruguaylı golcü, Chiellini'ye yaptığı bu hareket sonrası da muhtemelen FIFA'dan büyük bir ceza alacak.

    IVANOVIC'TEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

    Dünya Kupası maçında İtalyan defans Chiellini'yi ısıran Uruguaylı futbolcu, daha önce de Liverpool formasıyla bir ikili mücadele sırasında Chelsea savunmacısı Branislav Ivanovic'in kolunu ısırmış ve 10 maç ceza almıştı. Suarez daha sonra hareketinden dolayı rakibinden özür dilemişti.



    2010 yılında da Ajax forması giyerken PSV Eindhoven'dan Otman Bakkal'ı ısıran 27 yaşındaki futbolcu, 7 maç cezaya çarptırılmıştı.

    EN AĞIR CEZAYI TASOTTI ALMIŞTI

    Bugüne kadar Dünya Kupası tarihinde verilen en ağır cezayı İtalyan Mauro Tassotti almıştı. ABD 1994'te İspanyol Luis Enrique'nin burnuna dirsek atan İtalyan futbolcu, 8 maçlığına futboldan men edilmişti.

    MEKSİKALI HAKEM İKİ FUTBOLCUYU UYARDI

    Suarez, Uruguay'ın 1-0 kazanarak 2. tura yükseldiği İtalya maçının 80. dakikasında, karşılaşma berabere devam ederken ceza alanındaki ikili mücadelede Chiellini'nin omzunu ısırmıştı. Pozisyonun ardından iki futbolcu da kendini yere bırakmış, Suarez, dirsek darbesi almışcasına ağzını tutarken, omzunu göstererek hakeme bir süre tepkide bulunan Chiellini, itirazlarından sonuç alamamıştı. Meksikalı hakem Marco Rodriguez ise iki oyuncuyu da uyarmakla yetinmişti.


    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Luis Suarez Liverpool Uruguay İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title