Haberler

Sualtı Hokeyi Giresun'da Başladı

Güncelleme:

Sualtı Hokeyi 23 Yaş Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Giresun'da başladı.

Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi 23 Yaş Altı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Giresun'da törenle başladı.

Federasyon asbaşkanı Şahin Özen, Giresun Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki şampiyonanın açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 yaş altı ve A Milli Takım kadrolarının oluşturulması açısından bu tür organizasyonlara büyük önem verdiklerini söyledi.

Bu tür şampiyonalarda milli takımları oluşturacak sporcuların değerlendirildiğini ifade eden Özen, "Takip edilen sporculardan milli takım kamplarına seçmeler yapılıyor. Bu kapmlarda uluslararası organizasyonlara göre 23 yaş altı veya A Milli Takım kadroları oluşturuluyor" dedi.

Özen, gelecek yıl yapılacak Sualtı Hokeyi Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'nin hedefinin birincilik olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Organize ettiğimiz bu tür turnuvalar sayesinde sporcularımızı en iyi şekilde dünya şampiyonasına hazırlamak hedefindeyiz. Çünkü hedefimiz, gelecek yıl düzenlenecek dünya şampiyonluğunda başarıyı yakalamak. Daha önce Avrupa şampiyonu ve dünya ikinciliği elde etmiş bir ülkeyiz. Her zaman finallerin takımıyız. Hedefimiz başarılarımızı gelecek yıl ki dünya şampiyonasında da sürdürmek."

Giresun Valisi Hasan Karahan ise şampiyonanın Giresun'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Giresun'da bu spor dalında bir kulüp bulunmuyor. Bunu bir eksiklik olarak görüyorum. En kısa sürede kulübün kurulması yönünde ilgililere talimat verdim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özen, karşılaşmaları izlemeye gelen Giresun Valisi Karahan'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

6 kadın ve 17 erkek takım olmak üzere 23 kulübün mücadele edeceği şampiyona 9 Şubat Pazar sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Giresun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title