Haberler

Su Yüzünden Öldürülmüşler

Duran Kırmızı ile Oğlu 7 Yaşındaki Yunus Emre'nin, Su Tartışması Yüzünden Öldürüldüğü Ortaya Çıktı.

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde dün 48 yaşındaki Duran Kırmızı ile oğlu 7 yaşındaki Yunus Emre'nin, su kullanımı hakkında komşular arasında süren tartışma yüzünden çıkan silahlı kavgada öldürüldüğü belirlindi.

Dün saat 19.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Duran Kırmızı, oğulları 22 yaşındaki Cihan ve Yunus Emre ile birlikte, 45 yaşındaki Murat Gündeş'in evine gitti. Murat Gündeş'in babası tarafından 30 yıl önce sondajı yapılan sudan hak iddia eden ve kendi bağına buradan su çeken Kırmızı, Gündeş'le suyu kestiği gerekçesiyle tartıştı. Tartışma karşılıklı hakaretlerle büyürken, sinirlenen Duran Kırmızı otomobilindeki baltayı aldı, Gündeş ise evindeki pompalı tüfekle ateş etti. Gündeş'in ateşlediği pompalı tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle, Duran Kırmızı ve başına bir saçma isabet eden 7 yaşındaki oğlu Yunus Emre Kırmızı olay yerinde hayatını kaybetti. Cihan Kırmızı ise ağır yaralandı. Olaydan sonra kaçmaya çalışan Gündeş kısa sürede polis ekipleri tarafından, evinin 600 metre uzağında yakalandı.

Murat Gündeş'in ilk ifadesinde, "Su nedeniyle uzun süredir husumetimiz vardı. Evime geldi, eşimin yanında küfürler savurdu. Karanlıktı, rastgele ateş ettim. Çocuğu hiç görmedim'' dediği öğrenildi. Emniyetteki zorgusu tamamlanan Gündeş adli makamlara sevk edildi. Hayatını kaybeden Duran Kırmızı ve Mehmet Akif Ersoy ilköğretim 1'inci sınıf öğrencisi Yunus Emre Kırmızı'nın cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Turhal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işleminin ardından baba- oğlun cenazeleri ilçe merkezinde toprağa verilecek. Olayda yaralanan ailenin diğer çocuğu Cihan Kırmızı'nın tedavisi ise Tokat Devlet Hastanesi'nde sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title