Haberler

Su topunda Kadınlar Türkiye Kupası maçları yarın İzmir'de başlayacak

Güncelleme:

Su topunda Büyük Kadınlar Türkiye Kupası karşılaşmaları, İzmir'de yarın başlayacak.

Su topunda Büyük Kadınlar Türkiye Kupası karşılaşmaları, İzmir'de yarın başlayacak.

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenen İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, yenilenen Celal Atik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek müsabakalarda, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Yeşilyurt, Adana Kurtuluş, Nevşehir ve Kayseri Elit takımları da mücadele edecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak organizasyon, 8 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübünün su sporlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Hüseyin Egeli, "Kültürpark'taki havuzun yenilenmesinin ardından ilk kez bir resmi turnuvaya ev sahipliği yapacağımız için mutluyuz. Bu havuz sayesinde İzmir'de ilk kez bir Türkiye Kupası düzenlenecek. Hemen ardından ise 9-12 Ağustos tarihlerinde kızlarda 15 Yaş Altı Federasyon Kupası'na ev sahipliği yapacağız." İfadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

İzmir Büyükşehir Belediyespor Türkiye Kupası Celal Atik İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title