Haberler

Su Kuyusunda Bulunan Erkek Cesedinin Sırrı Yanmış Kimlik Parçalarıyla Ortaya Çıkarıldı

Güncelleme:

Denizli Pamukkale'de boş su kuyusunda bulunan yakılmış erkek cesedinin sırrı kuyudan çıkarılan yanmış kimlik parçalarının incelenmesiyle ortaya çıkarıldı. Genci kendi arkadaşının 24 defa bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Denizli Pamukkale'de boş su kuyusunda bulunan, yakılmış erkek cesedinin, kasım ayından beri kayıp olarak aranan Ozan Solmaz'a (19) ait olduğu belirlendi. Jandarma, cinayet şüphelisinin, 1 ay önce uyuşturucu satmaktan cezaevine girdiği belirlenen arkadaşı Oğuz Dağ (22) olduğunu tespit etti.

YAKILMIŞ VE BOŞ SU KUYUSUNA ATILMIŞ

Pamukkale'nin kırsal Yeniköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sulama kanalının yanında bulunan, 3 metre derinliğindeki boş su kuyusuna çöpleri temizlemek için gelen tarla sahipleri, yanmış ve çürümeye yüz tutmuş erkek cesedi görünce, jandarmaya haber verdi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından tanınmayacak haldeki ceset, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma, ölen kişinin kimliğinin tespiti ve cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı. Otopside cesedin üzerinden yanmış kimlik parçaları çıktı.

Su Kuyusunda Bulunan Yanmış Erkek Cesediyle İlgili Sır Perdesi Aralandı

YANMIŞ KİMLİK PARÇALARINDAN YOLA ÇIKILDI

Bu parçaların incelenmesi sonucu cesedin, Aydın'ın Nazilli ilçesinden Ozan Solmaz'a ait olduğu tespit edildi. Solmaz'ın, geçen yılın kasım ayından beri kayıp olarak arandığı, hakkında 'insan kaçakçılığı', 'hırsızlık' ve 'uyuşturucu satmak' gibi 5 ayrı suçtan yakalama kararı bulunduğu belirlendi. Bunun üzerine soruşturmayı genişleten jandarma, su kuyusunda, Solmaz'ın cesediyle birlikte otomobile ait yanmış koltuk kılıfı buldu.

Su Kuyusunda Bulunan Yanmış Erkek Cesediyle İlgili Sır Perdesi Aralandı

MOBESE KAYITLARI TEK TEK İNCELENDİ

Buradan yola çıkarak, olay yeri çevresindeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını incelemeye alan jandarma, cesedi bulunan Solmaz'ın içinde görüldüğü otomobili tespit etti. Nazilli'de de çalışma yapan jandarma ekipleri, söz konusu otomobili yine MOBESE kayıtlarından belirleyip, metruk evin bahçesinde, üzeri örtülerek, gizlenmiş olarak buldu. Otomobili inceleyen jandarma, sağ ön koltuk kılıfının olmadığını ve olay yerinde buldukları yanmış kılıfın araçtakilerle uyduğunu tespit etti.

Su Kuyusunda Bulunan Yanmış Erkek Cesediyle İlgili Sır Perdesi Aralandı

UYUŞTURUCU SATMAKTAN TUTUKLANMIŞ

Otomobilin sahibinin, 'uyuşturucu satmak' başta olmak üzere çeşitli suçlardan sabıkalı Oğuz Dağ olduğu tespit edildi. Dağ'ın 1 ay önce, Denizli'de uyuşturucu satışından gözaltına alınıp, tutuklandığı ve Kocabaş Cezaevi'nde olduğunu ortaya çıktı. Jandarma, Dağ'ın cezaevinde ifadesine başvurdu. Dağ'ın, ifadesinde, Ozan Solmaz ile geçen yılın kasım ayında uyuşturucu almak için gittikleri Antalya'dan dönüşte olayın meydana geldiğini, metamfetamin kullandıkları için diğer yaşananları hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

24 YERİNDEN BIÇAKLADI

Jandarma, Dağ'ın, aralarında 'uyuşturucu anlaşmazlığı' yüzünden çıkan tartışmada Solmaz'ı 24 yerinden bıçaklayıp, öldürdükten sonra dönüş yolu güzergahında bulunan Pamukkale'de, kan olan koltuk kılıfıyla birlikte su kuyusuna atıp, yaktığı üzerinde durulduğunu bildirdi. Oğuz Dağ, işlemlerinin ardından bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine tekrar götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nazilli Denizli Aydın 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Battalgazi:

Farkındamısınız hangi cinayet haberine baksanız adamların birçok suçtan dosyaları var.ben size çözümü söylüyorum böyle namussuzları asacan vallahi hemde kökten çözüm.

11
1
yanıtYanıtla
CEM YILMAZ:

su testisi su kuyusunda kırılır. . .

10
1
yanıtYanıtla
Harun:

Habere ilk bakınca aha Adana dedim. Nasıl olur denizli ya. Adana olmalıydı

5
4
yanıtYanıtla
hırsıza , dolandırıcıya, gaspçıya ceza:

yazılan suç isnatları doğruysa iyi olmuş. önce insanlık sonra memleket bir pislikten kurtulmuş. . keşke hepsini böyle yapsalar.

5
1
yanıtYanıtla
KARA:

Suç dosyası kabarık ve ilk suçunda savcı serbest bırakırsa olacağı bu adamın 25 tane suç dosyası var adam elini kolunu sallayarak geziyor adam dolandırıcı o da geziyor ee bütün suç adalet mekanizmasının sağlam olmayışından cezalar ağır olsa caydırıcı olsa bakın bakalım nasıl ortalık güzelleşiyor. . .

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title