Haberler

Su Kanalına Düşen Köpeği Belediye Çalışanları Kurtardı

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde kurumuş su kanalına düşen köpek, ilçe belediyesinin sağlık hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

BALIKESİR'in Edremit ilçesinde kurumuş su kanalına düşen köpek, ilçe belediyesinin sağlık hizmetleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı. Zayıf olması nedeniyle uzun süredir kanalda olduğu sanılan köpek, tedaviye alındı.

Tuzcumurat Mahallesi'ndeki Agonya garajının kenarında bulunan kurumuş su kanalına düşen 4 yaşındaki köpeği fark eden kahve işletmecisi Ali Cömert, Edremit Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü'ne haber verdi. Müdürlüğe bağlı veterinerlik ekipleri, köpeği kanaldan çıkarak, barınağa götürdü. Muayene edilen köpeğin tedavisi de yapılırken, günlerdir su kanalında kaldığı için zayıf düştüğünü belirlendi. Sokak köpeği, aşıları vurulduktan sonra özel bölümde tutulmaya başlandı. Muayenesiyle tedavi ardından köpeğin alındığı mahalleye götürüleceğini belirten Edremit Belediyesi Veteriner Hekimi Oğuz Koray Bacaksız, şöyle dedi:

"İlçemizdeki Agonya Garajı yanında bulunan yağmur suyu kanalına düşmüş olan köpek, ekiplerimiz tarafından kurtarıldı. Barınağımıza getirildi ve biz de burada gerekli sağlık kontrollerini yaptık. Yaptığımız muayenelerde köpekte herhangi bir probleme rastlanmadı. Sadece köpeğin orada kaldığı süre boyunca zayıfladığını, biraz korktuğunu fark ettik. Gerekli aşılarını da yaptık ve burada bir süre gözlem altında tutacağız. Gerekli tedavilerini yapacağız. İç ve dış parazitleri için ve koruma antibiyotiği yapıldı. Köpek, buradaki gözlem süresini doldurduktan sonra son kontrolü yapılacak ve kısırlaştırılacak. Tüm bunların ardından da bulunduğu mahalleye yeniden bırakılacak."

Kahve işletmecisi Ali Cömert ise "Köpeği görünce ekiplere haber verdim, gelip kurtardılar. 7- 8 gün burada kaldığını tahmin ediyorum. Tedavisi tamamlanınca köpeğe kahvenin arka tarafındaki bahçede bakmayı düşünüyorum" dedi.

- Edremitbalıkesir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edremit Belediyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title