Haberler

'Su Kalitesi' Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı

DSİ Genel Müdürlüğü Tarafından 22 Mart Dünya Su Günü Dolayısıyla Organize Edilen 'Su Kalitesi' Konulu İlköğretim Okulları Arası Resim ve Kompozisyon Yarışmasında Konya'da İlk 3'e Giren Öğrencilere Ödülleri Düzenlenen Törenle Verildi

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından 22 Mart Dünya Su günü dolayısıyla organize edilen 'Su kalitesi' konulu İlköğretim Okulları arası resim ve kompozisyon yarışmasında Konya'da ilk 3'e giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü salonundaki ödül törenine Vali Yardımcısı Zikri Şahin, DSİ 4. Bölge Müdür Yardımcısı Nurcan Akça, İl Çevre ve Orman Vekili Namık Ceyhan, Meteoroloji Bölge Müdür Vekili Hüseyin Yüksel, okul idarecileri, öğretmenler ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Protokol konuşmaları ve sinevizyon gösterisinin ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmada, resim dalında Selçuklu TOKİ İlköğretim Okulu öğrencisi Yasemin Ünver, kompozisyon dalında ise Kocatepe İlköğretim Okulu öğrencisi birinci Zehra Yiğit birinci oldu. Program sonunda katılımcılara İl Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından fidan dağıtıldı.

(ÖND-ERS-NÖZ) - KONYA

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title